Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.877 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 2 Aralık 2023 #11 UFO vb gibi yüksek watt çeken cihazlar için 2,5 milimetrekare daha mantıklı. 1,5 da yeterli olabilir ama mevzu elektrik olunca ben garanticiyim.
UFO vb gibi yüksek watt çeken cihazlar için 2,5 milimetrekare daha mantıklı. 1,5 da yeterli olabilir ama mevzu elektrik olunca ben garanticiyim.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.688 Makaleler 3 Çözümler 88 2 Aralık 2023 #12 Stucknela dedi: Öznur internette var da elektrikçilere sormak istedim aslında internetten alırım kalıtesiz olur falan diye. Zaten metresi 20 TL civarı öznur a kalite dersen alayım internetten ama 2,5 mm kalın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 2,5 mm² şart değil. Aslında çoklu priz ve fişin içine oturtmak için fazla kalın gelebilir. 1,5 mm² ideal.
Stucknela dedi: Öznur internette var da elektrikçilere sormak istedim aslında internetten alırım kalıtesiz olur falan diye. Zaten metresi 20 TL civarı öznur a kalite dersen alayım internetten ama 2,5 mm kalın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 2,5 mm² şart değil. Aslında çoklu priz ve fişin içine oturtmak için fazla kalın gelebilir. 1,5 mm² ideal.
Stucknela Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 486 2 Aralık 2023 #13 kaiser soze dedi: 2,5 mm² şart değil. Aslında çoklu priz ve fişin içine oturtmak için fazla kalın gelebilir. 1,5 mm² ideal. Genişletmek için tıkla... Öznur markası hakkında ne dersin? Veya bilindik bir marka var mı?
kaiser soze dedi: 2,5 mm² şart değil. Aslında çoklu priz ve fişin içine oturtmak için fazla kalın gelebilir. 1,5 mm² ideal. Genişletmek için tıkla... Öznur markası hakkında ne dersin? Veya bilindik bir marka var mı?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.688 Makaleler 3 Çözümler 88 2 Aralık 2023 #14 Stucknela dedi: Öznur markası hakkında ne dersin? Veya bilindik bir marka var mı? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce Öznur kablo kullandım. Bu yaz iki tane uzatma kablosu hazırladım 3x1,5mm² ile. İyi markadır.
Stucknela dedi: Öznur markası hakkında ne dersin? Veya bilindik bir marka var mı? Genişletmek için tıkla... Ben daha önce Öznur kablo kullandım. Bu yaz iki tane uzatma kablosu hazırladım 3x1,5mm² ile. İyi markadır.