UGEE M708 vs GAOMON S620 grafik tableti

Marshmello

Kilopat
Ders çalışmak için grafik tableti alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. S620 840₺, M708 870₺. Arada çok cüzi bir fark var. UGEE'de 8 tane programlanabilir tuş var. GAOMON'da ise 4 tane. Öte yandan S620 daha hafif ve boyutu küçük, taşınması falan daha kolay ama diğerinin de yazma alanı daha büyük (‎S620: 21.08x17.4x0.79cm; 270gr, yazma alanı: 6.5 x 4 İnç - M708: ‎38x22x1cm; 500gr, yazma alanı: 10 x 6 İnç). Ugee kutu içeriği olarak da daha zengin. Hangisini tavsiye edersiniz? Yardım edin, çok kararsız kaldım .

GAOMON S620

UGEE M708

Hocam böyle bir ürün sizi okul birincisi yapmayacak. Bu ürünün size ne katmasını bekliyorsunuz ki ? Grafik tablet genelde tasarımcılar falan alıyor. Tablet alabilirsiniz de paranız da yok sanırsam. Bence bunlara kafa yormayın ve 2. dönemde çalışın.
UGEE'nin daha iyi olduğu aşikar ayrıca.

Hocam sınava hazırlanıyorum. Kaynakların fiyatları da malum. O yüzden alıyorum.

Hocam sınava hazırlanıyorum. Kaynakların fiyatları da malum. O yüzden alıyorum.

Bu grafik tabletinin size soru bankası olabilme özelliği olduğunu pek sanmıyorum. Emin misiniz? Ayrıca 800 liraya 2-3 kaynak alabilirsiniz. Çok ekonomik yöntem istiyorsanız yazıcı alın bence. PDF basa basa sonsuz kaynak edinebilirsiniz birazcık paraya.

Ne demek istediğinizi anlamadım. Grafik tablet bana soru bankası bulmaz fakat ben internetten soruları bilgisayarıma indirip çözebilirim. Ayrıca yazıcım var ama şırıngalarla mürekkep doldurmak çok sıkıntı oluyor. Daha önce onlarca kez doldurup kullandım ve siz ne kadar dolum yapsanız da eninde sonunda kartuşu değiştirmek gerekiyor çünkü kafaları eskiyor ve metinleri tanınmayacak kadar kalitesiz basıyor.

Dostum bende çizim için istiyorum da öylesine hangisini aldın memnun musun?

Dostum bende çizim için istiyorum da öylesine hangisini aldın memnun musun?
S620'yi 31 Ocak'ta sipariş verdim, ürün daha elime ulaşmadı . Ama çizim için büyük çizim alanlı tabletler tavsiye ediliyor. Sanırım sana M708 daha uygun olur.

S620'yi 31 Ocak'ta sipariş verdim, ürün daha elime ulaşmadı . Ama çizim için büyük çizim alanlı tabletler tavsiye ediliyor. Sanırım sana M708 daha uygun olur.
M708 aldım ders içinde kullanırım arada, dediğin gibi büyük daha iyi olur diye onu tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…