schmiss Picopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #11 hiç zorbalığa uğramadım zaten erkek adam böyle bir şeye müsade edemez.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Eylül 2022 #12 Orta okulda vardı birisi, lise sonda dürümcüye götürdüm zurnayı gömdük, derdimiz kalmadı.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 13 Eylül 2022 #13 Küçükken epey bir şişman olduğum için mahalle maçlarında geri plana atıyorlardı beni. Hatta oyundan attıkları bile olmuştu...
Küçükken epey bir şişman olduğum için mahalle maçlarında geri plana atıyorlardı beni. Hatta oyundan attıkları bile olmuştu...
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 14 Eylül 2022 #14 Benim yaşamım. Öyle ki okula değil, aksiyona gidiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her gün kafamda çalan müzik.
Benim yaşamım. Öyle ki okula değil, aksiyona gidiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Her gün kafamda çalan müzik.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 14 Eylül 2022 #15 Hiç kimse uğramamış ne güzel , lisede arka sıradaki herkes zorbalık yapardı , bazı günler bana takılırlardı hiç ses etmedim. Bu önemli değil. Bence en büyük zorbalık bir arkadaşın bir arkadaşı satması ve lisede herkes bunu yaptı.
Hiç kimse uğramamış ne güzel , lisede arka sıradaki herkes zorbalık yapardı , bazı günler bana takılırlardı hiç ses etmedim. Bu önemli değil. Bence en büyük zorbalık bir arkadaşın bir arkadaşı satması ve lisede herkes bunu yaptı.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #16 Çocukken çok oldu, ama artık olmuyor. Yapmaya çalışan olursa da direkt muhattabı keserim.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #17 schmiss dedi: hiç zorbalığa uğramadım zaten erkek adam böyle bir şeye müsade edemez. Genişletmek için tıkla... Erkek adam olmakla alakası yok.
schmiss dedi: hiç zorbalığa uğramadım zaten erkek adam böyle bir şeye müsade edemez. Genişletmek için tıkla... Erkek adam olmakla alakası yok.
schmiss Picopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #18 Paul Walker dedi: Erkek adam olmakla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Elbette erkeklik ile ilgisi yok bahsettiğim kişiler erkek değil de ondan zayıf, hayatta ufak bir rüzgar da savrulacak kişiler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Paul Walker dedi: Erkek adam olmakla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Elbette erkeklik ile ilgisi yok bahsettiğim kişiler erkek değil de ondan zayıf, hayatta ufak bir rüzgar da savrulacak kişiler.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 14 Eylül 2022 #19 Pek uğramadım genelde kavgadan ya da sözlü çatışmadan uzak durup herkesle aramı iyi tuttuğum içindir herhalde.
Pek uğramadım genelde kavgadan ya da sözlü çatışmadan uzak durup herkesle aramı iyi tuttuğum içindir herhalde.