B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Merhaba. Aşağıda bulunan ürünler arasındaki fark nedir? Bluetooth adaptör alırken neye dikkat etmeliyim? Sizin tavsiyeniz nedir? Ürün 1) Bluetooth Adaptör Bluetooth Adaptör www.maxitekno.com Ürün 2) Bluetooth Adaptör Bluetooth Adaptör www.maxitekno.com
Merhaba. Aşağıda bulunan ürünler arasındaki fark nedir? Bluetooth adaptör alırken neye dikkat etmeliyim? Sizin tavsiyeniz nedir? Ürün 1) Bluetooth Adaptör Bluetooth Adaptör www.maxitekno.com Ürün 2) Bluetooth Adaptör Bluetooth Adaptör www.maxitekno.com
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 Hocam bir fark olmaz ama site guvenilir mi onu biliyor musunuz?
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Siteyi sadece ürünleri göstermek için paylaştım. HB'den alacağım ürünü. O zaman estetik olarak hangisini beğenirsem onu tercih etmem yeterli. Tamamen aynı teknolojiye sahip ürünler diyebilir miyiz?
Siteyi sadece ürünleri göstermek için paylaştım. HB'den alacağım ürünü. O zaman estetik olarak hangisini beğenirsem onu tercih etmem yeterli. Tamamen aynı teknolojiye sahip ürünler diyebilir miyiz?
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.230 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Haziran 2023 #4 Arada az bir fark olduğu için Amazon öneririm. Amazon.com.tr
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 @AdaBagcibasi @Tatibaskan Son anda bir karar değişikliği ile bu ürünü aldım. Sizce nasıl? Amazon.com.tr
@AdaBagcibasi @Tatibaskan Son anda bir karar değişikliği ile bu ürünü aldım. Sizce nasıl? Amazon.com.tr
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 Burak Gönül dedi: @AdaBagcibasi @Tatibaskan Son anda bir karar değişikliği ile bu ürünü aldım. Sizce nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir hocam. Bende 3 ürün arasında kaldım. Dark olanı, ugreen ve tplink.
Burak Gönül dedi: @AdaBagcibasi @Tatibaskan Son anda bir karar değişikliği ile bu ürünü aldım. Sizce nasıl? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyidir hocam. Bende 3 ürün arasında kaldım. Dark olanı, ugreen ve tplink.