bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar selam. Bu USB adaptörü aldım ama ses çok kötü geliyor, 2 tane kulaklık denedim birisi aşırı baslı diğeri ise boğuk geliyor. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar selam. Bu USB adaptörü aldım ama ses çok kötü geliyor, 2 tane kulaklık denedim birisi aşırı baslı diğeri ise boğuk geliyor. Bilgisi olan var mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #2 Ekolayzer ayarını kontrol edin. Ayrıca aynı kulaklıklar telefonda düzgün mü? Sesin adaptör ile pek bir etkisi yok. Bu adaptör yeterli iletimi sağlamalı.
Ekolayzer ayarını kontrol edin. Ayrıca aynı kulaklıklar telefonda düzgün mü? Sesin adaptör ile pek bir etkisi yok. Bu adaptör yeterli iletimi sağlamalı.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Ekim 2022 #3 borisyeisar dedi: Ekolayzer ayarını kontrol edin. Ayrıca aynı kulaklıklar telefonda düzgün mü? Sesin adaptör ile pek bir etkisi yok. Bu adaptör yeterli iletimi sağlamalı. Genişletmek için tıkla... Ekolayzer normal. İkisi de telefonda iyi.
borisyeisar dedi: Ekolayzer ayarını kontrol edin. Ayrıca aynı kulaklıklar telefonda düzgün mü? Sesin adaptör ile pek bir etkisi yok. Bu adaptör yeterli iletimi sağlamalı. Genişletmek için tıkla... Ekolayzer normal. İkisi de telefonda iyi.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #4 bonz dedi: Ekolayzer normal. İkisi de telefonda iyi. Genişletmek için tıkla... Başka girişe takmayı deneyin. Yine olmazsa sitesinden sürücülerini indirin.
bonz dedi: Ekolayzer normal. İkisi de telefonda iyi. Genişletmek için tıkla... Başka girişe takmayı deneyin. Yine olmazsa sitesinden sürücülerini indirin.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Ekim 2022 #5 Burayı doğru seçmemişim 1 adet daha var onda bozuk geliyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.365 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #6 bonz dedi: Burayı doğru seçmemişim 1 adet daha var onda bozuk geliyor. Eki Görüntüle 1539081 Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir çözüm oldu. Acaba öbür seçeneği seçince ne oluyor ve o seçenek neden var?
bonz dedi: Burayı doğru seçmemişim 1 adet daha var onda bozuk geliyor. Eki Görüntüle 1539081 Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir çözüm oldu. Acaba öbür seçeneği seçince ne oluyor ve o seçenek neden var?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Ekim 2022 #7 Seçili olmayanda ses aşırı bozuk. Öneririm bu ürünü. Son düzenleme: 9 Ekim 2022