Ugreen CAT 7 stp vs CAT 7 flat

CAT 7 para israfından başka bir şey değil. CAT 5 bile hala yeterliyken CAT 6 işinizi hali haline görecektir. Sanki 10 gigabit internet kullanıyoruz .

Sadece görüntü farkı var. Size kalmış bir durum. İki ürününde frekans değerleri aynı. Önerim flat. Kablo daha ince olduğu için kalabalıktan kurtulmuş olursunuz.

Zaten arkadaşlarımın da dediği gibi özellikleri aynı. Göze hoş gelen ise flat olan.

Flat olan kablo göz hoş gelmesine güzel ama ezilmeye karşı daha dayanıksız, bunu unutmayın. Eğer kırılabileceği veya ezilebileceği köşelerden geçirecekseniz standart tip almanızı tavsiye ederim. Zira onların içeriğinde kablonun hasar görmesini engelleyen destek tüpleri bulunuyor.

Bu arada iç ağ için yüksek seviye Cat kablo yatırımı her daim kendini amorti eder. Bunu unutmayın.

@SypeR hocam, sizi görmek güzel. Konu sahibi arkadaşım 2 metre alacağından fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu sebeple, ben de flat dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…