Ugreen CAT6 flat vs. Ugreen CAT6 flat Pure copper metal Ethernet kablosu

Arada ev kullanıcısı önemli tek fark birinin 3 metre, diğerinin 2 metre olması. Bunun dışında birinin jak kısmı metalli, diğeri tamamen plastik ancak bunun ev kullanıcısı için pek önemi yok. Genelde veri merkezlerinde birbiriyle yan yana bir sürü Ethernet portunda paraziti önlemek için jak kısmı metalli kabloları tercih ettiklerine denk geldim.

Arada ev kullanıcısı önemli tek fark birinin 3 metre, diğerinin 2 metre olması. Bunun dışında birinin jak kısmı metalli, diğeri tamamen plastik ancak bunun ev kullanıcısı için pek önemi yok. Genelde veri merkezlerinde birbiriyle yan yana bir sürü Ethernet portunda paraziti önlemek için jak kısmı metalli kabloları tercih ettiklerine denk geldim.

Hocam aralarında fiyat farkı yok ya pek hangisini önerirsin bir önceki kabeldirektin ethernetiydi arızalandı durup dururken çalışmıyor TR'de de yetkilisi olmadığı için Ugreen'in hem TR de ulaşabileceğin birileri var hem de iyi markalardan.

Hocam aralarında fiyat farkı yok ya pek hangisini önerirsin? Bir önceki Kabeldirekt'in Ethernet'iydi arızalandı durup dururken çalışmıyor TR'de de yetkilisi olmadığı için Ugreen'in hem TR'de ulaşabileceğin birileri var hem de iyi markalardan.
Dediğim gibi arada pek önemli bir fark yok sizin için. Ben olsam sırf biraz daha bol olsun diye 3 metre olan kabloyu alırdım. Hız konusunda iki kablo arasında fark yaşamazsınız zaten, modem vb. cihazların kutusundan çıkan o ucuz kablolarla bile 1000 Mbps hızı kayıpsız alıyorum.

Dediğim gibi arada pek önemli bir fark yok sizin için. Ben olsam sırf biraz daha bol olsun diye 3 metre olan kabloyu alırdım. Hız konusunda iki kablo arasında fark yaşamazsınız zaten, modem vb. cihazların kutusundan çıkan o ucuz kablolarla bile 1000 Mbps hızı kayıpsız alıyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı