A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Arkadaşlar, iyi mi sizce, alınır mı? Maalesef monitör eski. Sistemi yeni aldım ama monitör alamadım. Oyunlarda AMD VSR açıp 1080p oynuyorum. 60 Hz monitör. Alınır mı sizce?
Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Arkadaşlar, iyi mi sizce, alınır mı? Maalesef monitör eski. Sistemi yeni aldım ama monitör alamadım. Oyunlarda AMD VSR açıp 1080p oynuyorum. 60 Hz monitör. Alınır mı sizce?
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 11 Temmuz 2023 #2 Agony1376 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Arkadaşlar, iyi mi sizce, alınır mı? Maalesef monitör eski. Sistemi yeni aldım ama monitör alamadım. Oyunlarda AMD VSR açıp 1080p oynuyorum. 60 Hz monitör. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kaliteli kablolar. Ugreen kullanıyorum, memnunum. 60 Hz için çok para harcamanıza gerek yok ama daha ucuz ürünler de alabilirsiniz.
Agony1376 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Arkadaşlar, iyi mi sizce, alınır mı? Maalesef monitör eski. Sistemi yeni aldım ama monitör alamadım. Oyunlarda AMD VSR açıp 1080p oynuyorum. 60 Hz monitör. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kaliteli kablolar. Ugreen kullanıyorum, memnunum. 60 Hz için çok para harcamanıza gerek yok ama daha ucuz ürünler de alabilirsiniz.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 SadeceEmre dedi: Kaliteli kablolar. Ugreen kullanıyorum, memnunum. 60 Hz için çok para harcamanıza gerek yok ama daha ucuz ürünler de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuzlamış benim de Ethernet kablosu Ugreen kaliteli şu anki S-Link bir kablo sizce alayim mi? Agony1376 dedi: Hocam ucuzlamış benim de Ethernet kablosu Ugreen kaliteli şu anki S-Link bir kablo sizce alayim mi? Genişletmek için tıkla... Bir de HDMI şu anki. @SadeceEmre Son düzenleme: 11 Temmuz 2023
SadeceEmre dedi: Kaliteli kablolar. Ugreen kullanıyorum, memnunum. 60 Hz için çok para harcamanıza gerek yok ama daha ucuz ürünler de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ucuzlamış benim de Ethernet kablosu Ugreen kaliteli şu anki S-Link bir kablo sizce alayim mi? Agony1376 dedi: Hocam ucuzlamış benim de Ethernet kablosu Ugreen kaliteli şu anki S-Link bir kablo sizce alayim mi? Genişletmek için tıkla... Bir de HDMI şu anki. @SadeceEmre