Ugreen Displayport to VGA dönüştürücüsü ile RX 580 kullanmak

semcel

Hectopat
Daha fazla  
Maalesef VGA monitör kullanıyorum ve yeni alacağım karttan görüntü alabilmem için dönüştürücü kullanmam gerekiyor fakat kafam çok karışmış durumda. Herkes farklı bir şey söylediği için düzgün bilgi bulamadım. RX 580 alacağım ve DisplayPort kullanmak istiyorum.

Almayı düşündüğüm dönüştürücü: Ugreen Display Port DP Male to VGA Female Adapter Cable Converter Support 1080P For Projector DTV TV HDVD Player Macbook Air-in Converters from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Açıklamada ekran kartları ile kullanıldığı yazıyor fakat sizlere de sormak istedim. En kısa zamanda DisplayPort çıkışlı bir monitör alacağım ama şimdilik bu dönüştürücü işimi görür mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Almak istediğiniz aktif adaptör piyasadaki en kaliteli aktif adaptörlerden birisidir. Doğru tercih yapmışsınız fakat benzer kaliteye sahip Sandberg'in aktif adaptörünü öneririm. Alman malıdır, chipseti kalitelidir ve yaşayacağınız kaybı en aza indirgersiniz. Bu kaliteli aktif adaptörlerle, ülkemiz pazarındaki ucuz aktif adaptörlerin problemlerini yaşamazsınız. Aktif adaptör kullandığınız zaman hangi girişten veya çıkıştan görüntü alacağınızın önemi yok. Ha HDMI'dan almışsınız ha DisplayPorttan sonuç olarak dijital görüntü analoğa çevrileceği için DisplayPort uyumlu alsanız görüntü kalitesi en ufak artmayacak yada düşmeyecektir.

Sandberg Hdmı - Vga Converter Çevirici Adaptör - 508-69 - n11.com

Almak istediğiniz aktif adaptör piyasadaki en kaliteli aktif adaptörlerden birisidir. Doğru tercih yapmışsınız fakat benzer kaliteye sahip Sandberg'in aktif adaptörünü öneririm. Alman malıdır, chipseti kalitelidir ve yaşayacağınız kaybı en aza indirgersiniz. Bu kaliteli aktif adaptörlerle, ülkemiz pazarındaki ucuz aktif adaptörlerin problemlerini yaşamazsınız. Aktif adaptör kullandığınız zaman hangi girişten veya çıkıştan görüntü alacağınızın önemi yok. Ha HDMI'dan almışsınız ha DisplayPorttan sonuç olarak dijital görüntü analoğa çevrileceği için DisplayPort uyumlu alsanız görüntü kalitesi en ufak artmayacak yada düşmeyecektir.

Sandberg Hdmı - Vga Converter Çevirici Adaptör - 508-69 - n11.com
Hocam öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bir sorum daha var.

Ugreen DisplayPort to VGA Cable 1080P HD Aluminum Foil Shielding NXPChips Cabo High Premium Displayport Cable-in Audio & Video Cables from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Böyle bir kablo alsam düzgün bir görüntü alabilir miyim? Tek kablo olduğu için gözüme daha pratik göründü.

İkiside aynı görevi yapmakta ve aynı chipsete sahipler. Karar size kalmış.
Hocam son attığım kablo aktif dönüştürücü mü? Forumda gezinirken aktif dönüştürücü kullanmazsan görüntü alamazsın yazılmış. Aktif dönüştürücülere baktığımda VGA girişinde bir kabalık var. Tekrar tekrar yazdığım için kusura bakmayın, yanlış ürünü almak istemiyorum.

Attığım ürün aktif dönüştürücüdür. Yani sizin almanız gereken üründür. VGA girişindeki kabalık zaten normal. VGA kablonuzu monitörünüze takacaksınız, kablonuzun diğer ucun da aktif adaptörün VGA kısmına takacaksınız. Aktif adaptörün HDMI kısmını ise ekran kartınıza takacaksınız. Tüm montaj bu kadar.

Attığım ürün aktif dönüştürücüdür. Yani sizin almanız gereken üründür. VGA girişindeki kabalık zaten normal. VGA kablonuzu monitörünüze takacaksınız, kablonuzun diğer ucun da aktif adaptörün VGA kısmına takacaksınız. Aktif adaptörün HDMI kısmını ise ekran kartınıza takacaksınız. Tüm montaj bu kadar.
Merhaba,ürünü aldınız mı?Aldıysanız birkaç sorum olacak da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı