Ugreen HDMI kablo alınır mı?

4K 60Hz için alınır. Ugreen kabloları gayet iyi iş yapıyor. Eksik yönleri var tabii bu kablonun. HDR ve DTS-Dolby gibi ses teknolojilerini aktarmada sorunlar yaşatabilir.

Alacağım her türlü kablo da öncelikle Ugreen markasının ürünü var mı diye bakıyorum, oldukça sağlam ve kaliteli bir marka. Kullandığım ürünlerinde hiç sıkıntı çıkarmadı.

NOT: Dizüstü bilgisayarı Tv'ye bağlayıp film izlemek için bende aşağıda ki kabloyu kullanıyorum, hem ses hem görüntü aktarıyor, 1 senedir sorununu görmedim. Sizin bıraktığınız üründe de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Alacağım her türlü kablo da öncelikle Ugreen markasının ürünü var mı diye bakıyorum, oldukça sağlam ve kaliteli bir marka. Kullandığım ürünlerinde hiç sıkıntı çıkarmadı.

Not: Dizüstü bilgisayarı TV'ye bağlayıp film izlemek için bende aşağıda ki kabloyu kullanıyorum, hem ses hem görüntü aktarıyor, 1 senedir sorununu görmedim. Sizin bıraktığınız üründe de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Siparişi geçtim. Teşekkürler, normalde Ethernet kablom bile Ugreen. Gerçekten çok kaliteli marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı