A Aliemre4 Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Ugreen HiTune Max5 Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah alınır mı? Pişman olur muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
Ugreen HiTune Max5 Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah alınır mı? Pişman olur muyum?
DoukanOnur Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havacılık ve Uzay Mühendisliği ODTÜ 30 Kasım 2024 #2 Aliemre4 dedi: Ugreen HiTune Max5 Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah alınır mı? Pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam ? Kağıt üstünde iyi duruyor ben de merak ediyorum.
Aliemre4 dedi: Ugreen HiTune Max5 Hibrit Aktif Gürültü Engelleyici Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah alınır mı? Pişman olur muyum? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam ? Kağıt üstünde iyi duruyor ben de merak ediyorum.
A Aliemre4 Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 DoukanOnur dedi: Aldınız mı hocam? Kağıt üstünde iyi duruyor ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım 2.5 hafta falan oluyor baş konusunda çok güzel ama tiz sanki biraz daha geliştirilebilirmiş onun haricinde kutudan ekstra olarak çanta çıkmadı
DoukanOnur dedi: Aldınız mı hocam? Kağıt üstünde iyi duruyor ben de merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım 2.5 hafta falan oluyor baş konusunda çok güzel ama tiz sanki biraz daha geliştirilebilirmiş onun haricinde kutudan ekstra olarak çanta çıkmadı