Çözüldü Ugreen kablo gamepade zarar verebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Merhaba, Gamepadimin içinden çıkan şarj standının Type-C kablosu kısa diye aşağıdaki resimdeki yeni kabloyu sipariş verdim. Bu kablo hızlı şarj destekli diye cihazıma zarar verir mi yoksa stant ne kadar güç alabiliyorsa o kadar mı güç alıyor?

resim_2025-05-20_004050160.png

Sorumun özeti şu dostlar hızlı şarj destekli kablo normal bir cihaza zarar verebilir mi yoksa önemli olan gücün çıktığı yer mi? Kabloyu pc kasama bağlıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu kabloyu, hızlı şarj devresi olmayan neye takarsan tak o kablo ile 5 volt 2 amper iletir. Bu yüksek amper ve volt'a çıkması için hem adaptörünün hemde takılı olduğu cihazın içindeki yüksek hızlı şarj devresinin birbirine sinyal göndermesi şart. İkisinde biri bile eksikse hızlı şarj tamamlanmaz standart 5v 2a verir kablo.
Bu kabloyu, hızlı şarj devresi olmayan neye takarsan tak o kablo ile 5 volt 2 amper iletir. Bu yüksek amper ve volt'a çıkması için hem adaptörünün hemde takılı olduğu cihazın içindeki yüksek hızlı şarj devresinin birbirine sinyal göndermesi şart. İkisinde biri bile eksikse hızlı şarj tamamlanmaz standart 5v 2a verir kablo.

Çözüm
Merhaba, gamepadimin içinden çıkan şarj standının Type-C kablosu kısa diye aşağıdaki resimdeki yeni kabloyu sipariş verdim. Bu kablo hızlı şarj destekli diye cihazıma zarar verir mi yoksa stant ne kadar güç alabiliyorsa o kadar mı güç alıyor?

Eki Görüntüle 2494897

Sorumun özeti şu dostlar hızlı şarj destekli kablo normal bir cihaza zarar verebilir mi yoksa önemli olan gücün çıktığı yer mi? Kabloyu PC kasama bağlıyorum.

Hayır vermez eğer orjina Ugreen ise gerçekten kaliteli kabloları var HDMI kablolarını kullandım.
USB kabloları da bildiğim kadarıyla iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı