Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Temmuz 2022 #1 Piyasası 65 TL falan. Ugreen kaliteli markadır. Ben yapıştırdım 1 tane ve 1 tane daha alasım var. Ugreen Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Piyasası 65 TL falan. Ugreen kaliteli markadır. Ben yapıştırdım 1 tane ve 1 tane daha alasım var. Ugreen Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Micro-USB & USB-A Data ve Şarj Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Temmuz 2022 #2 İndirim ne zamana kadar devam eder?
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Temmuz 2022 #3 InternetciMen dedi: İndirim ne zamana kadar devam eder? Genişletmek için tıkla... Hocam belli olmuyor şu an bile bitebilir.
InternetciMen dedi: İndirim ne zamana kadar devam eder? Genişletmek için tıkla... Hocam belli olmuyor şu an bile bitebilir.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.817 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 Type-C olsa düşünmeden alırdım ama Micro Usb imiş.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Temmuz 2022 #5 Mordo RS dedi: Type-C olsa düşünmeden alırdım ama Micro USB imiş. Genişletmek için tıkla... Powerbank da kullanmak için aldım ben. Bir de herkesin telefonu Type-C olmayabiliyor.
Mordo RS dedi: Type-C olsa düşünmeden alırdım ama Micro USB imiş. Genişletmek için tıkla... Powerbank da kullanmak için aldım ben. Bir de herkesin telefonu Type-C olmayabiliyor.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #6 1 metresini geçen gün almıştım buradan. Çok memnunum fazlasıyla kaliteli tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa düşünmeden saldırsın.
1 metresini geçen gün almıştım buradan. Çok memnunum fazlasıyla kaliteli tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa düşünmeden saldırsın.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.817 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #7 Nevzat Özkan dedi: Bir de herkesin telefonu Type-C olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Herkesin telefonu Type-C veya değil gibi bir şey demedim
Nevzat Özkan dedi: Bir de herkesin telefonu Type-C olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Herkesin telefonu Type-C veya değil gibi bir şey demedim
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.479 Çözümler 11 Yer Bodrum 28 Temmuz 2022 #8 Ulan daha dün 37TL'ye aldım bir tane daha alayım bari.
SualpSener Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 920 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #9 Bunun yanına bir de type-c kablo ekleyip almak istiyorum önerisi olan var mı şu iyi mi sizce? Amazon.com.tr
Bunun yanına bir de type-c kablo ekleyip almak istiyorum önerisi olan var mı şu iyi mi sizce? Amazon.com.tr
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 28 Temmuz 2022 #10 polat.cbk dedi: Ulan daha dün 37TL'ye aldım bir tane daha alayım bari. Genişletmek için tıkla... İade edin bence hocam, veya Amazondan aldıysanız bazen arada ki farkı hediye çeki olarak veriyorlar bir şansınızı deneyin derim.
polat.cbk dedi: Ulan daha dün 37TL'ye aldım bir tane daha alayım bari. Genişletmek için tıkla... İade edin bence hocam, veya Amazondan aldıysanız bazen arada ki farkı hediye çeki olarak veriyorlar bir şansınızı deneyin derim.