Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 28 Temmuz 2022 #11 SualpSener dedi: Bunun yanına bir de Type-C kablo ekleyip almak istiyorum önerisi olan var mı şu iyi mi sizce? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Üretici Ugreen satıcı Amazon olduğu için iyi tabii ki gönül rahatlığıyla alabilirsin.
SualpSener dedi: Bunun yanına bir de Type-C kablo ekleyip almak istiyorum önerisi olan var mı şu iyi mi sizce? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Üretici Ugreen satıcı Amazon olduğu için iyi tabii ki gönül rahatlığıyla alabilirsin.
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 28 Temmuz 2022 #12 Soft Donanım dedi: 1 metresini geçen gün almıştım buradan. Çok memnunum fazlasıyla kaliteli tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa düşünmeden saldırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız acaba birkaç ürün varda bulamadım bende 1 metre kullanacağım.
Soft Donanım dedi: 1 metresini geçen gün almıştım buradan. Çok memnunum fazlasıyla kaliteli tavsiye ederim ihtiyacı olan varsa düşünmeden saldırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız acaba birkaç ürün varda bulamadım bende 1 metre kullanacağım.