Ugreen nasıl bir marka?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Kulaklık jak birleştirme adaptörü ve USB çoğaldığı aldım Ugreen olarak, kutular falan bayağı kaliteli duruyor, malzeme kalitesi de güzel duruyor, kaliteli bir marka mı? Orta sınıf mı, düşük mü?

Kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum. Anlık olarak Micro kablosunu kullanıyorum, Ethernet kablosunu da almayı düşünüyordum.

Merhaba oldukça kaliteli bir markadır. 3 yıl önce AliExpress'den bu markanın şarj aleti araç şarjı ve çeşitli kablolarını aldım ve hepsi halen sorunsuz çalışıyor. Özellikle AUX kablosu bayağı kaliteli.

Type-C şarj kablosunu uzun zamandır kullanıyorum gayet iyi. Ayrıca telefonumda kulaklık girişi olmadığı için şarj girişini hem kulaklık hem de şarj girişine çeviren adaptörü var ama artık kablosuz kulaklık kullandığım için kenarda duruyor.

Bende USB Hub'ını aldım Type-C versiyonunu malzeme kalitesi öyle yüksek bir şey değil ancak aylardır hiçbir sıkıntı çıkartmadan kullanıyorum.

Type-C şarj kablosunu uzun zamandır kullanıyorum gayet iyi. Ayrıca telefonumda kulaklık girişi olmadığı için şarj girişini hem kulaklık hem de şarj girişine çeviren adaptörü var ama artık kablosuz kulaklık kullandığım için kenarda duruyor.
Ayrıca söylemeyi unuttum USB çoklayıcısını da kullanıyorum. Adaptörün arkasında ekstra güç sağlamak için Micro USB girişi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı