Ugreen nasıl bir marka?

Spigen'den sonraki en kaliteli markadır benim gözümde. 1.5 metrelik Micro-USB şarj ve data kablosunu kullanıyorum, deformasyon gibi bir sıkıntı yaşatmadı bana ve kablo gerçekten sert bir yapıda üretilmiş. Buna göre diğer ürünleri de gayet sağlam ve kalitelidir bence.

Ayrıca söylemeyi unuttum USB çoklayıcısını da kullanıyorum. Adaptörün arkasında ekstra güç sağlamak için Micro USB girişi var.

Evet, minik hoş bir yeşil ışık yanıyor ve sorunsuz şekilde çalışıyor.

1.5 metre USB type a to Micro USB kablosunu kullanıyorum. Fiyatına göre aşırı iyi. Ttec veya BİM, A101, Migros'taki kablolara bin basar.

Ttece laf ettirmem ya, getirden aldığım kabloyu 3 telefon değişip 2 yıl kullandım fiyatına göre kaliteli bana kalırsa.

Kaliteli ve en azından ülkemizde kablo denince ilk akla gelen markalardandır fakat pahalıdır. Bim'de falan 2 metre Type-C kablo 20-30TL'ye alınabilirken bu markanın ki 108TL. Tabii halat örgü ve metalle güçlendirilmiş gibi ekstralar da var ki bu zaten markayı kaliteli yapan etkenlerden.

Ttecmi Ugreen mi?

Normalde hocam ben ttec marka kablo için mediamarkta gittim. Micro USB kablosu için. Oradaki satış temsilcileri de 90 TL diye söyleyince garibime gitti. Bir ara sosyale konu açtım. Amazon'daki Ugreen markasını gördüm. 1.5 mt aldım(bayağı uzun 1 mt yeter) soket girişleri gayet sağlam duruyor. Yine de siz bilirsiniz.

Normalde hocam ben ttec marka kablo için mediamarkta gittim. Micro USB kablosu için. Oradaki satış temsilcileri de 90 TL diye söyleyince garibime gitti. Bir ara sosyale konu açtım. Amazon'daki Ugreen markasını gördüm. 1.5 mt aldım(bayağı uzun 1 mt yeter) soket girişleri gayet sağlam duruyor. Yine de siz bilirsiniz.

İkisini de kullanıyorum ikisi de kaliteli ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı