Ugreen nasıldır?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, 100 Mbps paketimi verimli kullanamadığım için ve sürekli kopmalar yaşadığım için bina içi tesisatımı değiştirdim. Fakat bilgisizliğimden dolayı telefon kablosu çektim hâla tam verim alamıyorum. Amazon'dan Ugreen marka 40M CAT6 kablo sipariş ettim. Araştırdığıma göre gayet kaliteli bir marka imiş ama yine de konu açmak istedim çünkü tek tük kaynaklar bulabildim.

Teşekkür ediyorum şimdiden ilginize.

Malzeme kalitesi oldukça iyi diyebilirim ve kuruşuna kadar hak ediyor. Amazon'dan şu ana kadar 2 farklı kablo tipi siparişi vermiş olup ürünlerden memnun kaldım.
1640082552095.png

Bugün ankastre'den modeme gelen kabloyu değiştirdim. Lâkin hâlâ düzgün bir performans alamıyorum. Modem arayüzümde 75 Mbps download gözüküyor, SNR Margin değerim 8.0 larda geziyor. Ping testi yapınca yaptığım siteye göre farklılıklar gösteriyor. Speedtest sitesinde 20 ping gösteriyor diğer sitelerde 40 ping gösteriyor. Örnek vereyim; normalde 13-15 ping arası LOL oynardım şimdi 40-43 ping arası oynuyorum. İnternet sağlayacıma arıza kaydı açtım, gelen ekipler altyapıda sorun olmadığını söyler ise son olarak da modemi değiştirmeyi deneyeceğim.

Sizlerin bir fikri var mı bu konu hakkında? Modem yüzünden bu sorunları yaşamam normal mi? Modemim sorunlu bir model; Huawei HG658C olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Wİ-Fİ ile en fazla 30 Mbps hız veriyor modem. Bu sorunlar modemden dolayı yaşanabilir mi? 100 Mbps paket kullanıyorum, hem hızım düşük hem de pingim yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı