Ugreen Nexode Pro 100W alınır mı?

RXS6

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 13500h 8gb ddr5 4800mhz rtx 4050 6gb 1tb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Hem iPhone'um hem Nitro 16 laptopumu şarj etmek için hafif bir şarja ihtiyacım var. Sizce beklentimi karşılar mı?

Merhaba. Ugreen adaptörler beni hep üzdü, o yüzden pek tavsiye etmiyorum.
Bu arada GaN adaptörler küçükler ama o kadarı hafif değiller, haberiniz olsun.
Aldım şuan aktif olarak kullanıyorum. Malzeme kalitesi olsun şarj hızı olsun gerçekten mükemmel bakalım zamanla göreceğiz.

Merhaba. Ugreen adaptörler beni hep üzdü, o yüzden pek tavsiye etmiyorum.
Bu arada GaN adaptörler küçükler ama o kadarı hafif değiller, haberiniz olsun.
Hocam bir şey soracağım adaptör garip bir şekilde çok ısınıyor. Laptop şarjı ve telefon şarjı konusunda sorunsuz fakat gerçekten baya ısınıyor sizce iade etmeli miyim? 2300 TL civarına aldım aslında rakipleri kablo olmadan 3000 civarlarında.

Son düzenleme:
Aldım şuan aktif olarak kullanıyorum. Malzeme kalitesi olsun şarj hızı olsun gerçekten mükemmel bakalım zamanla göreceğiz.

Hocam bir şey soracağım adaptör garip bir şekilde çok ısınıyor. Laptop şarjı ve telefon şarjı konusunda sorunsuz fakat gerçekten baya ısınıyor sizce iade etmeli miyim? 2300 TL civarına aldım aslında rakipleri kablo olmadan 3000 civarlarında.
Güle güle kullanın öncelikle. Isıması normal, küçücük bir alanda 100W güç işlem görüyor sonuçta. Bildiğim kadarıyla her marka GaN adaptör ısınıyor, bendeki Spigen’de ısınıyor.

Güle güle kullanın öncelikle. Isıması normal, küçücük bir alanda 100W güç işlem görüyor sonuçta. Bildiğim kadarıyla her marka GaN adaptör ısınıyor, bendeki Spigen’de ısınıyor.
Teşekkür ederim ama değişim işlemi başlattım çünkü normalden fazla ısınıyor elde tutulmayacak derecede 65w'da bile bu kadar ısınıyorsa 2 cihazda yangın çıkartır bence bobinlerinde sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı