smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer Manisa 12 Haziran 2023 #1 MacBook cihazım için ek hafıza amacıyla bu ürünü almayı planlıyorum. Önerir misiniz? Amazon.com.tr
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Bu ürün depolama alanı değil. Depolama alanı muhafaza kutusu. Ugreen markasının her ürününü düşünmeden alırım.
Bu ürün depolama alanı değil. Depolama alanı muhafaza kutusu. Ugreen markasının her ürününü düşünmeden alırım.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 12 Haziran 2023 #3 Bu ürünün kapağı çantada vs. taşırken kendiliğinden açılmakta. Çok güvenli değil. Depolamada en iyi marka ORICO'dur. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve malzeme kalitesi muazzam. Sadece ilk aldığınızda firmware güncellemelisiniz. Amazon.com.tr
Bu ürünün kapağı çantada vs. taşırken kendiliğinden açılmakta. Çok güvenli değil. Depolamada en iyi marka ORICO'dur. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve malzeme kalitesi muazzam. Sadece ilk aldığınızda firmware güncellemelisiniz. Amazon.com.tr