Merhaba, telefonum Samsung S10e. Ugreen PD 25W + 2m kablo almayı düşünüyorum. Bu fiyata, daha iyi bir şarj adaptörü ve kablosu var mı? Tek kriterim kablo, adaptörün yan tarafından girmesin.
Merhaba, telefonum Samsung S10e. Ugreen PD 25W almayı düşünüyorum. Bu fiyata, daha iyi bir şarj adaptörü ve kablosu var mı? Tek kriterim kablo, adaptörün yan tarafından girmesin.
Samsung TA800N Type-C 25W Şarj Adaptörü en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Cep Telefonu Aksesuarı ürünü A101'de!
Samsung TA800N Type-C 25W Şarj Adaptörü en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Cep Telefonu Aksesuarı ürünü A101'de!
A52 kullaniuorum bu dedigin şarj kablosunu aldim Type-C. Telefona orijinal adaptorle baglayinca hizli şarj ediyor ama uyari olarak da USB aygiti tanimadi vs demisti.
Baseus Cafule PD 2.0 60W Type C 2M Kablo 3A Kırmızı Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Ugreen yerine, orijinal Samsung adaptörü + Ugreen kablosundan daha kaliteli Baseus kablosu. Daha kaliteli, daha ucuza geldi.
Adaptör 2 yıl Samsung Türkiye garantili, kablo da Teknosa'dan, kendim Baseus kullanıyorum, bir kablo 3 yıl dayandı, ikinci kablom 2.yılını doldurmak üzere.
A52 kullaniuorum bu dedigin şarj kablosunu aldim Type-C. Telefona orijinal adaptorle baglayinca hizli şarj ediyor ama uyari olarak da USB aygiti tanimadi vs demisti.
Samsung TA800N adaptör ve Baseus Cafule kablo ikilisini tercih ettim. Samsung S10e cihazımın sarj seviyesini 1 saat 35 dakikada %21'den %100'e getirdi. İkisinden de şuan için memnunum, öneririm.