Elektronik Ugreen PD100W, PD60W Type-C to Type-C kablo vergi dahil 80 TL

Kendim aynı satıcıdan Huawei 5A Type C aldım. Oldukça güvenilirdir. Kapın gitsin, TR de bu kablolara 500 TL fiyat çekiyor resmi Ugreen...

Hocam Type-C to Type-C kullanan ne ürün var ki, bendeki 3 adaptörde USB to Type-C, aynı şekilde laptoplara bilgisayara da bağlayamıyorum, ne işe yarıyor bu?

Hocam Type-C to Type-C kullanan ne ürün var ki, bendeki 3 adaptörde USB to Type-C, aynı şekilde laptoplara bilgisayara da bağlayamıyorum, ne işe yarıyor bu?

Type-C kullanan adaptör ve prizler var.

34 TL olan ürüne vergilerle birlikte 144.66 TL diyor yeni açtığım hesapta? Hatalı fiyat yazmışsın.

34 TL olan ürüne vergilerle birlikte 144.66 TL diyor yeni açtığım hesapta? Hatalı fiyat yazmışsın.
Keşke net bir ifade belirtirken dikkat etseniz.

Lütfen seçenekler arasında gezerek kontrol edin. Belirttiğim fiyat bile ortalamanın üstünde. Bir seçenek 70 TL, bir tanesi 81 TL olarak satılıyor.

Açtığım konuda sizin dediğiniz tıp kablodan da var ve aynı fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…