moncucu Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Amazon'dan Ugreen markalı bir şarj kablosu sipariş ettim. Fakat yeni olmasına rağmen çalışmadı. Üründe mi bir sorun vardır yoksa şarj adaptöründe mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Amazon'dan Ugreen markalı bir şarj kablosu sipariş ettim. Fakat yeni olmasına rağmen çalışmadı. Üründe mi bir sorun vardır yoksa şarj adaptöründe mi?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.044 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 moncucu dedi: Amazon'dan Ugreen markalı bir şarj kablosu sipariş ettim. Fakat yeni olmasına rağmen çalışmadı. Üründe mi bir sorun vardır yoksa şarj adaptöründe mi? Genişletmek için tıkla... Başka adaptör dene, başka priz dene. Olmazsa kablo bozuktur.
moncucu dedi: Amazon'dan Ugreen markalı bir şarj kablosu sipariş ettim. Fakat yeni olmasına rağmen çalışmadı. Üründe mi bir sorun vardır yoksa şarj adaptöründe mi? Genişletmek için tıkla... Başka adaptör dene, başka priz dene. Olmazsa kablo bozuktur.
EssenceSword Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Amerika'dan almamışsındır umarım. Çünkü amerikan elektrik hatları 220 yerine 110v ile çalışıyor. Kullanma kılavuzunda o kısmı bulmanı tavsiye ederim.
Amerika'dan almamışsındır umarım. Çünkü amerikan elektrik hatları 220 yerine 110v ile çalışıyor. Kullanma kılavuzunda o kısmı bulmanı tavsiye ederim.
moncucu Decapat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #4 EssenceSword dedi: Amerika'dan almamışsındır umarım. Çünkü amerikan elektrik hatları 220 yerine 110v ile çalışıyor. Kullanma kılavuzunda o kısmı bulmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Annemin telefonunda denedim. Onda oldu. Fakat niye bende olmuyor anlamadım.
EssenceSword dedi: Amerika'dan almamışsındır umarım. Çünkü amerikan elektrik hatları 220 yerine 110v ile çalışıyor. Kullanma kılavuzunda o kısmı bulmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Annemin telefonunda denedim. Onda oldu. Fakat niye bende olmuyor anlamadım.