3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 18 Aralık 2023 #1 Bu fiyata daha iyi bir çoklayıcı var mı emin değilim. Yüksek kalite bir çoklayıcı arıyorsanız mutlaka bakmanız gereken ürünlerden birisi Ugreen ürünleri. Ugreen'in ürettiği neredeyse tüm bileşenler alanındaki F/P ürünler oluyor. Üstelik oldukça kaliteli ürünler oluyor. USB 3.0 çoklayıcı arıyorsanız bakabilirsiniz. Amazon.com.tr
Bu fiyata daha iyi bir çoklayıcı var mı emin değilim. Yüksek kalite bir çoklayıcı arıyorsanız mutlaka bakmanız gereken ürünlerden birisi Ugreen ürünleri. Ugreen'in ürettiği neredeyse tüm bileşenler alanındaki F/P ürünler oluyor. Üstelik oldukça kaliteli ürünler oluyor. USB 3.0 çoklayıcı arıyorsanız bakabilirsiniz. Amazon.com.tr
K0DX Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 384 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 1 yıldır aynı ürünü kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iş görüyor. Arkada kalan USB girişi ile ek güç verip cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. USB 3.0 portlarıyla yapılan tüm işlemleri yapabilirsiniz.
1 yıldır aynı ürünü kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iş görüyor. Arkada kalan USB girişi ile ek güç verip cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. USB 3.0 portlarıyla yapılan tüm işlemleri yapabilirsiniz.
Artificialangel Picopat Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Aralık 2023 #3 Aynı ürünü bende kullanıyorum 1 seneyi aşkın ve cidden kaliteli, kullanışlı ürün. Gerçek 3.0 ve her işlevi yerine getiriyor. Rahatlıkla alabilirsiniz
Aynı ürünü bende kullanıyorum 1 seneyi aşkın ve cidden kaliteli, kullanışlı ürün. Gerçek 3.0 ve her işlevi yerine getiriyor. Rahatlıkla alabilirsiniz
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.120 Yer düzce 19 Aralık 2023 #4 Elime para geçince alacağım, zaten sepetimdeki bir üründü, umarım 1 hafta dayanır indirim.
THELEGENDOFDARK Megapat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #5 Geçenlerde dandik markalısı BİM'e 120 liraya gelmişti. Aldım ve bir süredir kullanıyorum. Üzerine ses kartı mouse ve klavye bağlı, sorunsuz çalışıyor. USB 3.0 çoklayıcıya ihtiyacı olan varsa yakınlardaki BİM'e bir bakabilir.
Geçenlerde dandik markalısı BİM'e 120 liraya gelmişti. Aldım ve bir süredir kullanıyorum. Üzerine ses kartı mouse ve klavye bağlı, sorunsuz çalışıyor. USB 3.0 çoklayıcıya ihtiyacı olan varsa yakınlardaki BİM'e bir bakabilir.
zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 20 Aralık 2023 #6 THELEGENDOFDARK dedi: Geçenlerde dandik markalısı BİM'e 120 liraya gelmişti. Aldım ve bir süredir kullanıyorum. Üzerine ses kartı mouse ve klavye bağlı, sorunsuz çalışıyor. USB 3.0 çoklayıcıya ihtiyacı olan varsa yakınlardaki BİM'e bir bakabilir. Genişletmek için tıkla... Bunların genelde güç girişi olmuyor, HDD falan bağlanırsa veri aktarmada sorun oluyor.
THELEGENDOFDARK dedi: Geçenlerde dandik markalısı BİM'e 120 liraya gelmişti. Aldım ve bir süredir kullanıyorum. Üzerine ses kartı mouse ve klavye bağlı, sorunsuz çalışıyor. USB 3.0 çoklayıcıya ihtiyacı olan varsa yakınlardaki BİM'e bir bakabilir. Genişletmek için tıkla... Bunların genelde güç girişi olmuyor, HDD falan bağlanırsa veri aktarmada sorun oluyor.