Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selam, Havit UC10 PD65W Gan 2 Type-C 1 USB Çıkışlı Hızşı Ev Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu cihazla Amazon.com.tr şunun arasında çok kalite farkı var mıdır? Aklımda Ugreen var ancak Havit de fiyatıyla aklımı çeliyor.
Arkadaşlar selam, Havit UC10 PD65W Gan 2 Type-C 1 USB Çıkışlı Hızşı Ev Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu cihazla Amazon.com.tr şunun arasında çok kalite farkı var mıdır? Aklımda Ugreen var ancak Havit de fiyatıyla aklımı çeliyor.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 11 Temmuz 2023 #2 Şu marka çok övülüyor: https://www.hepsiburada.com/mcdodo/ev-sarj-adaptoru-c-80314032
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #3 Teacher80 dedi: Şu marka çok övülüyor: https://www.hepsiburada.com/mcdodo/ev-sarj-adaptoru-c-80314032 Genişletmek için tıkla... Daha pahalı bu marka. Zaten Spigen, Belkin, Mcdodo, Anker, Ugreen, Baseus'tur en iyileri.
Teacher80 dedi: Şu marka çok övülüyor: https://www.hepsiburada.com/mcdodo/ev-sarj-adaptoru-c-80314032 Genişletmek için tıkla... Daha pahalı bu marka. Zaten Spigen, Belkin, Mcdodo, Anker, Ugreen, Baseus'tur en iyileri.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.425 Çözümler 7 12 Temmuz 2023 #4 Bars99 dedi: Arkadaşlar selam, Havit UC10 PD65W Gan 2 Type-C 1 USB Çıkışlı Hızşı Ev Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu cihazla Amazon.com.tr şunun arasında çok kalite farkı var mıdır? Aklımda Ugreen var ancak Havit de fiyatıyla aklımı çeliyor. Genişletmek için tıkla... Ugreen daha ucuz hocam Prime ile
Bars99 dedi: Arkadaşlar selam, Havit UC10 PD65W Gan 2 Type-C 1 USB Çıkışlı Hızşı Ev Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu cihazla Amazon.com.tr şunun arasında çok kalite farkı var mıdır? Aklımda Ugreen var ancak Havit de fiyatıyla aklımı çeliyor. Genişletmek için tıkla... Ugreen daha ucuz hocam Prime ile
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #5 Big Sumak dedi: Ugreen daha ucuz hocam Prime ile Genişletmek için tıkla... İthalat bedeli ile yaklaşık 722 oluyor.
Big Sumak dedi: Ugreen daha ucuz hocam Prime ile Genişletmek için tıkla... İthalat bedeli ile yaklaşık 722 oluyor.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.425 Çözümler 7 12 Temmuz 2023 #6 Bars99 dedi: İthalat bedeli ile yaklaşık 722 oluyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam haklisiniz. Satici Ugreen UK'mis gormemisim.
Bars99 dedi: İthalat bedeli ile yaklaşık 722 oluyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam haklisiniz. Satici Ugreen UK'mis gormemisim.
Bars99 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2023 #7 Big Sumak dedi: Pardon hocam haklisiniz. Satici Ugreen UK'mis gormemisim. Genişletmek için tıkla... Ancak ülke içi de 1500 filan bu cihaz şimdi. Bilemedim onun için. Şu Havit'i kullanan var mı ya? Yoksa indirimdeyken, daha da fiyatı artmadan hazırda dursun diye Ugreen'i düşünüyorum. Şimdi baktım da kargo almadı 580'e geliyor Ugreen. Çok iyi Son düzenleme: 12 Temmuz 2023
Big Sumak dedi: Pardon hocam haklisiniz. Satici Ugreen UK'mis gormemisim. Genişletmek için tıkla... Ancak ülke içi de 1500 filan bu cihaz şimdi. Bilemedim onun için. Şu Havit'i kullanan var mı ya? Yoksa indirimdeyken, daha da fiyatı artmadan hazırda dursun diye Ugreen'i düşünüyorum. Şimdi baktım da kargo almadı 580'e geliyor Ugreen. Çok iyi
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.425 Çözümler 7 12 Temmuz 2023 #8 Bars99 dedi: Ancak ülke içi de 1500 filan bu cihaz şimdi. Bilemedim onun için. Şu Havit'i kullanan var mı ya? Yoksa indirimdeyken, daha da fiyatı artmadan hazırda dursun diye Ugreen'i düşünüyorum. Şimdi baktım da kargo almadı 580'e geliyor Ugreen. Çok iyi Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ugreen uzmez
Bars99 dedi: Ancak ülke içi de 1500 filan bu cihaz şimdi. Bilemedim onun için. Şu Havit'i kullanan var mı ya? Yoksa indirimdeyken, daha da fiyatı artmadan hazırda dursun diye Ugreen'i düşünüyorum. Şimdi baktım da kargo almadı 580'e geliyor Ugreen. Çok iyi Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Ugreen uzmez