NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 12 Ağustos 2022 #1 Bu sene kursa yazılacağım ve burası ile yerel ama 20 yıllık bir yer arasında kaldık. Sizce Uğur Kurs nasıl?
Bu sene kursa yazılacağım ve burası ile yerel ama 20 yıllık bir yer arasında kaldık. Sizce Uğur Kurs nasıl?
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #2 1 Sene Okulunda okudum, kursu için fiyat almaya gitmiştik, Normalde kurslar demo dersten kaçınmaz, bizim burada ki Uğur Kurs demo ders yapmak istememişti, boşuna istemez değil mi Demo ders iste ikisindende.
1 Sene Okulunda okudum, kursu için fiyat almaya gitmiştik, Normalde kurslar demo dersten kaçınmaz, bizim burada ki Uğur Kurs demo ders yapmak istememişti, boşuna istemez değil mi Demo ders iste ikisindende.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 12 Ağustos 2022 #3 ElonMusk dedi: 1 Sene Okulunda okudum, kursu için fiyat almaya gitmiştik, Normalde kurslar demo dersten kaçınmaz, bizim burada ki Uğur Kurs demo ders yapmak istememişti, boşuna istemez değil mi Demo ders iste ikisindende. Genişletmek için tıkla... Yeni açıldığı için hocaları yokmuş. Ben daha çok kaynak olarak merak ediyorum. Diğer yer Çözüm yayınlarını kullanıyormuş
ElonMusk dedi: 1 Sene Okulunda okudum, kursu için fiyat almaya gitmiştik, Normalde kurslar demo dersten kaçınmaz, bizim burada ki Uğur Kurs demo ders yapmak istememişti, boşuna istemez değil mi Demo ders iste ikisindende. Genişletmek için tıkla... Yeni açıldığı için hocaları yokmuş. Ben daha çok kaynak olarak merak ediyorum. Diğer yer Çözüm yayınlarını kullanıyormuş