UHD 30 vs FHD 30

Tamamdır hocam hepinize çok teşekkür ediyorum <3

Çoğu telefon daha 4K videoyu adamakıllı render yapamıyorken seçmek saçma olur. Bence 1080p 60FPS olan çözünürlüğü seçmek en iyisi hem en iyi kalite hem de iyi çözünürlük.

Çoğu telefon daha 4K videoyu adamakıllı render yapamıyorken seçmek saçma olur. Bence 1080p 60FPS olan çözünürlüğü seçmek en iyisi hem en iyi kalite hem de iyi çözünürlük.
Uhd 60'dan mı bahsediyorsunuz hocam 1080p hangisi oluyor fazla bu işlerden anlamıyorum da

Uhd 60'dan mı bahsediyorsunuz hocam 1080p hangisi oluyor fazla bu işlerden anlamıyorum da
FHD 60 olanı seç. Hem telefonların çoğunluğu olmasa da yeni modellerde FHD modundayken OIS (Optic Image Stabilization/Optik Görüntü sabitleme) özelliği açıyor. Bu da daha videoların sabit çekilmesinde yardımcı oluyor.

FHD 60 olanı seç. Hem telefonların çoğunluğu olmasa da yeni modellerde FHD modundayken OIS (Optic Image Stabilization/Optik Görüntü sabitleme) özelliği açıyor.
Tamamdır, teşekkür ediyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…