Çözüldü UHD 620 i Güncel driver sonrası oyunda donma

• Konuyu başlatan Leca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 373
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leca

Hectopat
Merhaba. Şimdi sorunumu söyle anlatayım. Geçen gün format attım laptopum da UHD 620 ve MX150 kartları bulunmakta. Intel'in UHD 620 için yayınladığı güncel driverı kurduğumda oyun Alt Tab geçişlerinde oyunum donuyor. Bunun MX150'nin güncel driverıyla alakası yok. UHD 620'nin eski driverlarını indirmek istiyorum ama eski sürücüleri bulamadım. Bir tek devid info adında bir site var ve orada eski sürücüler bulunmakta. Bu site güvenli midir oradan indirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka driverın güncellemelerini kaldırıp yeniden kur DDU programıyla kaldırabilirsin.

Kanka driverın güncellemelerini kaldırıp yeniden kur DDU programıyla kaldırabilirsin.
Kurduğum driver versiyonu sıkıntılı. Kaldırıp tekrar kursam bir şey değişmezdi. Eski driver versiyonunu yüklemek istiyordum. Neyse sorun çözüldü anakartın sitesinde eski driverı varmış. Sağ ol yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…