mrpoor Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli SK Hynix BC501 HFM512GDJTNG-8310A Ekran kartı UHD 620 Anakart bilinmiyor İşlemci i5 Valorant'ı şimdi yüklüyorum sistemim de orta düzeyde bu yıla göre, sizce kac FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Şubat 2023 #2 mrpoor dedi: Orta düzeyde bu yıla göre, Genişletmek için tıkla... Neye göre orta düzey? i5 10.nesil bir laptopa sahipseniz ve tek kanal RAM ile 40-50 FPS en düşük ayarlarda alırısınız diye düşünüyorum.
mrpoor dedi: Orta düzeyde bu yıla göre, Genişletmek için tıkla... Neye göre orta düzey? i5 10.nesil bir laptopa sahipseniz ve tek kanal RAM ile 40-50 FPS en düşük ayarlarda alırısınız diye düşünüyorum.
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 mrpoor dedi: Valorant'ı şimdi yüklüyorum sistemim de orta düzeyde bu yıla göre, sizce kac FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda maksimum 45 FPS alırsınız, sistem çok iyi ama ekran kartınız çok kötü. Bu videodan ilgi edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mrpoor dedi: Valorant'ı şimdi yüklüyorum sistemim de orta düzeyde bu yıla göre, sizce kac FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda maksimum 45 FPS alırsınız, sistem çok iyi ama ekran kartınız çok kötü. Bu videodan ilgi edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 24 Şubat 2023 #4 Ekran kartını biraz yükseltirseniz bütçe ayırıp, çok iyi performans çekersiniz.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Şubat 2023 #5 someboys dedi: Ekran kartını biraz yükseltirseniz bütçe ayırıp Genişletmek için tıkla... Laptopun içinde bulunan dahili grafik birimini nasıl yükseltecek acaba ?
someboys dedi: Ekran kartını biraz yükseltirseniz bütçe ayırıp Genişletmek için tıkla... Laptopun içinde bulunan dahili grafik birimini nasıl yükseltecek acaba ?
mrpoor Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #6 Th3RealKayseriLee dedi: Neye göre orta düzey? i5 10.nesil bir laptopa sahipseniz ve tek kanal RAM ile 40-50 FPS en düşük ayarlarda alırısınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 8. nesil roigotv dedi: Düşük ayarlarda maksimum 45 FPS alırsınız, sistem çok iyi ama ekran kartınız çok kötü. Bu videodan ilgi edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da galiba ekran kartı NVIDIA GeForce MX110 Son düzenleme: 24 Şubat 2023
Th3RealKayseriLee dedi: Neye göre orta düzey? i5 10.nesil bir laptopa sahipseniz ve tek kanal RAM ile 40-50 FPS en düşük ayarlarda alırısınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 8. nesil roigotv dedi: Düşük ayarlarda maksimum 45 FPS alırsınız, sistem çok iyi ama ekran kartınız çok kötü. Bu videodan ilgi edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu da galiba ekran kartı NVIDIA GeForce MX110
pcdenanlayanadam32 Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 mrpoor dedi: Valorant'ı şimdi yüklüyorum sistemim de orta düzeyde bu yıla göre, sizce kac FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlar Max 50 1080p değil de 720 yaparsanız belki Max 60 ama zor ki UHD grafik işleme bakımından lag çok yani keyif almazsın.
mrpoor dedi: Valorant'ı şimdi yüklüyorum sistemim de orta düzeyde bu yıla göre, sizce kac FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlar Max 50 1080p değil de 720 yaparsanız belki Max 60 ama zor ki UHD grafik işleme bakımından lag çok yani keyif almazsın.