Merhaba, ben Windows kuracağım da ekran kartım yok. Intel UHD 620 ile sadece Windows 10 ve üstü kurabilirim. Sizce ne kurmam lazım performans için? Windows 10 Pro kullanıyorken gecikme vardı ve Spectre ile peformansım artar mı?
Merhaba değerli sosyalliler şu anda size Intel UHD Graphics 620 sürücüsünü yüklemeyi göstereceğim hazırsanız hemen geçelim. İlk öncelikle şu linkten Driver'i indirin:IntelUHD_for_W7x64_8thGenMobileOnly_FLAN.DRE.rar Ve sonra bunu WinRAR'ya da 7-ZIP gibi bir programla ayıklayın. Ve dosyayı açın...
Merhaba değerli sosyalliler şu anda size Intel UHD Graphics 620 sürücüsünü yüklemeyi göstereceğim hazırsanız hemen geçelim. İlk öncelikle şu linkten Driver'i indirin:IntelUHD_for_W7x64_8thGenMobileOnly_FLAN.DRE.rar Ve sonra bunu WinRAR'ya da 7-ZIP gibi bir programla ayıklayın. Ve dosyayı açın...
Denemiştim arkadaşın işlemcisi 8. nesil benimkisi 4 olduğu için olmadı.
Şu an ghost spectre kullanıyorum bayağı sekme açık ve fan sesi yok bunda mı kalsam diye düşünüyorum.
Merhaba, düzenlenmiş hazır sistemler serisine devam ediyorum. Bir önceki hazırladığım sürümde çok fazla bileşen çıkarmıştım. Aldığım geri bildirimler ile çok fazla bileşen kaldırmamaya karar verdim. Yaptığım testler ile tespit ettiğim, sistemi yoran servisleri kaldırdım. Geri kalan sistem...
Merhaba, ben Windows kuracağım da ekran kartım yok. Intel UHD 620 ile sadece Windows 10 ve üstü kurabilirim. Sizce ne kurmam lazım performans için? Windows 10 Pro kullanıyorken gecikme vardı ve Spectre ile peformansım artar mı?
Ekran kartı ile işletim sisteminin performansının ne alakası var onu anlamadım?
Ekran kartınız olsun veya olmasın. İşlemciye entegre ekran kartı kullansanız da bütün işletim sistemleri her türlü çözünürlükte ve yenileme hızında çalışabiliyor. Mantıksız konu ve mantıksız cevaplar. UHD 620 ile alakası yok gecikmenin. Kullandığınız ISO dosyasında sorun vardır. Senelerdir Windows 10 Pro'yu UHD620 ile kullandım.