K Kerem Emin Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 RAM 8gb 2666mhz Ekran kartı Intel uhd 630 İşlemci i5 10400 Merhaba. Kingdom Come: Deliverance oynamak istiyorum fakat sistemin yetip yetmeyeceğine emin olamadım. Sizce 20-30 FPS bile olsa oynayabilir miyim?
Merhaba. Kingdom Come: Deliverance oynamak istiyorum fakat sistemin yetip yetmeyeceğine emin olamadım. Sizce 20-30 FPS bile olsa oynayabilir miyim?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.943 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Ocak 2023 #2 20-30 FPS bile zor bence.
K Kerem Emin Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Hocam çok kasılma, donma gibi sorunlar olmazsa benim için çok sorun değil zaten. Akıcı olsa yeter. Oynanabilir olur mu yani?
Hocam çok kasılma, donma gibi sorunlar olmazsa benim için çok sorun değil zaten. Akıcı olsa yeter. Oynanabilir olur mu yani?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.943 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Ocak 2023 #4 Kerem Emin dedi: Hocam çok kasılma, donma gibi sorunlar olmazsa benim için çok sorun değil zaten. Akıcı olsa yeter. Oynanabilir olur mu yani? Genişletmek için tıkla... Yani hocam şu video da oynanır gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama ben R3 3100 ve RX570 sistemle oynamıştım bazı yerlerde drop bile olabiliyordu belki de ayarları biraz kıssam düzelirdi.
Kerem Emin dedi: Hocam çok kasılma, donma gibi sorunlar olmazsa benim için çok sorun değil zaten. Akıcı olsa yeter. Oynanabilir olur mu yani? Genişletmek için tıkla... Yani hocam şu video da oynanır gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama ben R3 3100 ve RX570 sistemle oynamıştım bazı yerlerde drop bile olabiliyordu belki de ayarları biraz kıssam düzelirdi.
K Kerem Emin Femtopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Teşekkürler hocam Steam'den alırım oynayamazsam iade ederim artık.