A Ahmet_gs_77 Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Sistem. Intel Core i5 9400 2.9GHz ASUS Prime B365m a RAM 8 GB 2666MHz. Ekran kartı almadım piyasadan haberiniz vardır. Kingston A2000 SSD alacağım. CS:GO, Zula, LoL ve Valorant oynatır mı? Ve önerebileceğiniz oyun varsa yazar mısınız?
Sistem. Intel Core i5 9400 2.9GHz ASUS Prime B365m a RAM 8 GB 2666MHz. Ekran kartı almadım piyasadan haberiniz vardır. Kingston A2000 SSD alacağım. CS:GO, Zula, LoL ve Valorant oynatır mı? Ve önerebileceğiniz oyun varsa yazar mısınız?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Saydığın oyunları rahat oynatır fakat Valorant'ta birazcık deli olabilirsin tabii ayarları yapmazsan. Sürprizbozan: Bakma kardeşim yaa Sürprizbozan: ndn girdin Sürprizbozan: bence çık bişi yok Sürprizbozan: tamam hadi geldin Sürprizbozan: açıklıyorum Sürprizbozan: hehe Sürprizbozan: tamam tamam gösteriyorum Minecraft.
Saydığın oyunları rahat oynatır fakat Valorant'ta birazcık deli olabilirsin tabii ayarları yapmazsan. Sürprizbozan: Bakma kardeşim yaa Sürprizbozan: ndn girdin Sürprizbozan: bence çık bişi yok Sürprizbozan: tamam hadi geldin Sürprizbozan: açıklıyorum Sürprizbozan: hehe Sürprizbozan: tamam tamam gösteriyorum Minecraft.
A Ahmet_gs_77 Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 Metonoktaexe dedi: Saydığın oyunları rahat oynatır fakat Valorant'ta birazcık deli olabilirsin tabii ayarları yapmazsan. Sürprizbozan: Bakma kardeşim yaa Sürprizbozan: ndn girdin Sürprizbozan: bence çık bişi yok Sürprizbozan: tamam hadi geldin Sürprizbozan: açıklıyorum Sürprizbozan: hehe Sürprizbozan: tamam tamam gösteriyorum Minecraft. Genişletmek için tıkla... Csgo da kaç fps alırım
Metonoktaexe dedi: Saydığın oyunları rahat oynatır fakat Valorant'ta birazcık deli olabilirsin tabii ayarları yapmazsan. Sürprizbozan: Bakma kardeşim yaa Sürprizbozan: ndn girdin Sürprizbozan: bence çık bişi yok Sürprizbozan: tamam hadi geldin Sürprizbozan: açıklıyorum Sürprizbozan: hehe Sürprizbozan: tamam tamam gösteriyorum Minecraft. Genişletmek için tıkla... Csgo da kaç fps alırım
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 Ahmet_gs_77 dedi: Csgo da kaç fps alırım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama tahminim düşük ayarlarda 90'ı bulman ya da 100'ü geçmen.
Ahmet_gs_77 dedi: Csgo da kaç fps alırım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama tahminim düşük ayarlarda 90'ı bulman ya da 100'ü geçmen.
A Ahmet_gs_77 Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 Metonoktaexe dedi: Bilmiyorum ama tahminim düşük ayarlarda 90'ı bulman ya da 100'ü geçmen. Genişletmek için tıkla... Valoda en düşük ayar kaç fps
Metonoktaexe dedi: Bilmiyorum ama tahminim düşük ayarlarda 90'ı bulman ya da 100'ü geçmen. Genişletmek için tıkla... Valoda en düşük ayar kaç fps