KAYISIYigit Femtopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2023 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli 128 GB Ekran kartı Intel UHD 605 İşlemci Intel Pentıum Silver N5000 Merhaba. Mesela Intel UHD Graphics 605 bir ekran kartım var ve sadece Windows 10 destekliyor. Windows 7 desteği yok. Acaba bunu bir programla ya da farklı bir yöntem ile Windows 7 uyarlanır mı?
Merhaba. Mesela Intel UHD Graphics 605 bir ekran kartım var ve sadece Windows 10 destekliyor. Windows 7 desteği yok. Acaba bunu bir programla ya da farklı bir yöntem ile Windows 7 uyarlanır mı?
M mahkum021 Yoctopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Şubat 2023 #2 Seninle aynı özelliklerde bilgisayarım var, birçok yol denedim ama olmadı.
KAYISIYigit Femtopat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Şubat 2023 #3 mahkum021 dedi: Seninle aynı özelliklerde bilgisayarım var, birçok yol denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... bi yolu olmalı bence exe dosyasını ayrıştırıp inf dosyasını alarak bi modifikasyon yapmak gibi ama işte yok olmuyor
mahkum021 dedi: Seninle aynı özelliklerde bilgisayarım var, birçok yol denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... bi yolu olmalı bence exe dosyasını ayrıştırıp inf dosyasını alarak bi modifikasyon yapmak gibi ama işte yok olmuyor