4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #11 orhanberkbin dedi: Çok performans fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Performans etkileyeceğini pek söyleyemem ama 3-4 FPS filen fazla alırsınız bazı oyunlarda sistem hızlanır.
orhanberkbin dedi: Çok performans fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Performans etkileyeceğini pek söyleyemem ama 3-4 FPS filen fazla alırsınız bazı oyunlarda sistem hızlanır.
orhanberkbin Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #12 Anlayan birisi var mı ne tarz bir şey alabirlim Son düzenleme: 2 Eylül 2021
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #13 HD 4400 I7 4500U ile 20-30 FPS oynadım, kasma hiç göstermiyor.
orhanberkbin Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #14 Just a Minute dedi: HD 4400 I7 4500U ile 20-30 FPS oynadım, kasma hiç göstermiyor. Genişletmek için tıkla... yok hangi ramı alabilirm
Just a Minute dedi: HD 4400 I7 4500U ile 20-30 FPS oynadım, kasma hiç göstermiyor. Genişletmek için tıkla... yok hangi ramı alabilirm
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #15 416274 dedi: Performans etkileyeceğini pek söyleyemem ama 3-4 FPS filen fazla alırsınız bazı oyunlarda sistem hızlanır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, 8×2 RAM en az 15-20 FPS fark yaratır.
416274 dedi: Performans etkileyeceğini pek söyleyemem ama 3-4 FPS filen fazla alırsınız bazı oyunlarda sistem hızlanır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin, 8×2 RAM en az 15-20 FPS fark yaratır.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #16 orhanberkbin dedi: Yok hangi RAM'ı alabilirm Genişletmek için tıkla... Onun için yeni bir konu açarsanız bu konu hakkında bilgi sahibi üyeler size yardım edebilir. Just a Minute dedi: Yanlış bilgi vermeyin, 8×2 RAM en az 15-20 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanlış bilgi vermeyeyim? Abartmayın bence.
orhanberkbin dedi: Yok hangi RAM'ı alabilirm Genişletmek için tıkla... Onun için yeni bir konu açarsanız bu konu hakkında bilgi sahibi üyeler size yardım edebilir. Just a Minute dedi: Yanlış bilgi vermeyin, 8×2 RAM en az 15-20 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanlış bilgi vermeyeyim? Abartmayın bence.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #17 416274 dedi: Onun için yeni bir konu açarsanız bu konu hakkında bilgi sahibi üyeler size yardım edebilir. Nasıl yanlış bilgi vermeyeyim? Abartmayın bence. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, çift kanal RAM her zaman tek kanaldan iyidir.
416274 dedi: Onun için yeni bir konu açarsanız bu konu hakkında bilgi sahibi üyeler size yardım edebilir. Nasıl yanlış bilgi vermeyeyim? Abartmayın bence. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun, çift kanal RAM her zaman tek kanaldan iyidir.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #18 Just a Minute dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun, çift kanal RAM her zaman tek kanaldan iyidir. Genişletmek için tıkla... Donanımdan donanıma değişir bende tek GTA Online üzerindeki drop sorunu gitti.
Just a Minute dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun, çift kanal RAM her zaman tek kanaldan iyidir. Genişletmek için tıkla... Donanımdan donanıma değişir bende tek GTA Online üzerindeki drop sorunu gitti.
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #19 416274 dedi: Donanımdan donanıma değişir bende tek GTA Online üzerindeki drop sorunu gitti. Genişletmek için tıkla... Donanımdan donanıma değişmez hocam. RAM her zaman her sistemde büyük etki yapar. Bana inanmıyorsanız @Radeon RX 5500M hocama sorun.
416274 dedi: Donanımdan donanıma değişir bende tek GTA Online üzerindeki drop sorunu gitti. Genişletmek için tıkla... Donanımdan donanıma değişmez hocam. RAM her zaman her sistemde büyük etki yapar. Bana inanmıyorsanız @Radeon RX 5500M hocama sorun.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #20 Just a Minute dedi: Donanımdan donanıma değişmez hocam. RAM her zaman her sistemde büyük etki yapar. Bana inanmıyorsanız @Radeon RX 5500M hocama sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bende etkisi olmadı onu söylüyorum belki başka birinde edecek bende etmeyecek. Tek faydası droplar azaldı ve boşta RAM fazla oluyor kendim için söylüyorum.
Just a Minute dedi: Donanımdan donanıma değişmez hocam. RAM her zaman her sistemde büyük etki yapar. Bana inanmıyorsanız @Radeon RX 5500M hocama sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bende etkisi olmadı onu söylüyorum belki başka birinde edecek bende etmeyecek. Tek faydası droplar azaldı ve boşta RAM fazla oluyor kendim için söylüyorum.