Canklc Yoctopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben Batman Arkham asylumda en yüksek ayarlarda 60FPS alıyorum. Sormak istediğim soru diğer Batman oyunlarında ayarları düşüğe alarak 40 FPS üstü alabilir miyim? (Ekran kartım Intel UHD Graphics, RAM'im 8 GB, işletim sistemim i3 11.nesil) Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023
Merhaba, ben Batman Arkham asylumda en yüksek ayarlarda 60FPS alıyorum. Sormak istediğim soru diğer Batman oyunlarında ayarları düşüğe alarak 40 FPS üstü alabilir miyim? (Ekran kartım Intel UHD Graphics, RAM'im 8 GB, işletim sistemim i3 11.nesil)
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 30 Haziran 2023 #2 Ayarları ve çözünürlüğü düşürerek 40 FPS üstü alınabilir ama oyun zevki çöp olur.
ellery Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 87 30 Haziran 2023 #3 Batman - The Telltale Series oyununda 40fps üstü alırsınız fakat diğer batman oyunlarını bilemiyorum.
Batman - The Telltale Series oyununda 40fps üstü alırsınız fakat diğer batman oyunlarını bilemiyorum.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Canklc dedi: Merhaba, ben Batman Arkham asylumda en yüksek ayarlarda 60FPS alıyorum. Sormak istediğim soru diğer Batman oyunlarında ayarları düşüğe alarak 40 FPS üstü alabilir miyim? (Ekran kartım Intel UHD Graphics, RAM'im 8 GB, işletim sistemim i3 11.nesil) Genişletmek için tıkla... Çok zor hocam o kadar güçlü bir ekran kartı değil ama internette testi vardır illaki bakabilirsiniz.
Canklc dedi: Merhaba, ben Batman Arkham asylumda en yüksek ayarlarda 60FPS alıyorum. Sormak istediğim soru diğer Batman oyunlarında ayarları düşüğe alarak 40 FPS üstü alabilir miyim? (Ekran kartım Intel UHD Graphics, RAM'im 8 GB, işletim sistemim i3 11.nesil) Genişletmek için tıkla... Çok zor hocam o kadar güçlü bir ekran kartı değil ama internette testi vardır illaki bakabilirsiniz.
ellery Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 87 30 Haziran 2023 #5 Lancia Delta S4 dedi: Çok zor hocam o kadar güçlü bir ekran kartı değil ama internette testi vardır illaki bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direkt güçlü değil desek daha doğru olur hocam.
Lancia Delta S4 dedi: Çok zor hocam o kadar güçlü bir ekran kartı değil ama internette testi vardır illaki bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Direkt güçlü değil desek daha doğru olur hocam.
Canklc Yoctopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 ellery dedi: Direkt güçlü değil desek daha doğru olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkham knightı burdan oynamiycam sanırım ps5 alicam o zaman oynamayi düşünüyorum. Origins ve arkham city için 40 fps üstü gelir mi bu pcde sizce?
ellery dedi: Direkt güçlü değil desek daha doğru olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkham knightı burdan oynamiycam sanırım ps5 alicam o zaman oynamayi düşünüyorum. Origins ve arkham city için 40 fps üstü gelir mi bu pcde sizce?