talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Boştayken Intel (r) UHD Graphics %70 ila %80 arası oluyor.
D dagitim Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 talhaforce dedi: Boştayken Intel (r) UHD Graphics %70 ila %80 arası oluyor. Genişletmek için tıkla... ESET indirip virüs testi yapar mısınız?
talhaforce dedi: Boştayken Intel (r) UHD Graphics %70 ila %80 arası oluyor. Genişletmek için tıkla... ESET indirip virüs testi yapar mısınız?
talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 dagitim dedi: ESET indirip virüs testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 talhaforce dedi: Boştayken Intel (r) UHD Graphics %70 ila %80 arası oluyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartları chromeyi açsan bile %100 yüke girenleri gördüm. Arka planda çalışan programlar var mı görev yöneticisinden kontrol et.
talhaforce dedi: Boştayken Intel (r) UHD Graphics %70 ila %80 arası oluyor. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartları chromeyi açsan bile %100 yüke girenleri gördüm. Arka planda çalışan programlar var mı görev yöneticisinden kontrol et.
talhaforce Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 dagitim dedi: ESET indirip virüs testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... virüs çıkmadı arada CPU Artıyor Arada intel (r) uhd graphics artıyor
dagitim dedi: ESET indirip virüs testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... virüs çıkmadı arada CPU Artıyor Arada intel (r) uhd graphics artıyor
D dagitim Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #6 talhaforce dedi: Virüs çıkmadı. Arada CPU artıyor arada Intel (r) UHD Graphics artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok taktıysan verileri yedekle bir format at PC'ye.
talhaforce dedi: Virüs çıkmadı. Arada CPU artıyor arada Intel (r) UHD Graphics artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok taktıysan verileri yedekle bir format at PC'ye.