UHD monitör önerisi

QrShot

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Samsung CHG70 27" monitör kullanıyorum miladını doldurmak üzere kronik sorunlu bir monitör sorunu merak edenler için video bırakıyorum. İlgili Video. Monitör başladıktan birkaç dakika sonra düzeliyor hiçbir sorun olmadan kullanmaya devam edebiliyorum. Sanırım 5 yıldan fazla süredir kullanıyorum monitörü ve çok memnunum kalitesinden. Ancak bu monitörün olası tamamen ekranının gitmesine karşın yeni bir monitör almak istiyorum ve UHD monitöre geçmek istiyorum artık. Burada beni rahatsız eden çok fazla etken bekliyor. Öncellikle UHD monitörlerde yüksek Hz ve 10bit monitörler gereğinden fazla pahalı geliyor gözüme. 60 Hz UHD monitör almak hata mı olur yoksa 1-2 sene daha idare etmeliy miyim? Bu arada ekran kartımı RTX 4070 Ti olarak güncelleyeceğim.

2K 27, 32" +144Hz alırdım ben.
2K monitörde 27" üzerine çıkmayı düşünmüyorum. Yıllarca 2K monitör kullanmış birisi olarak artık bir üst seviyeyi de deneyimlemek istiyorum. 2K monitör alacaksam da bu 240 Hz olmalı ki farklı bir deneyim olsun.

Monitörü ne için kullanacaksınız hocam?
Oyun, ancak rekabetçi de oynadığımdan 4K 60Hz beni delirtir diye korkuyorum. 4K 144Hz en az 10Bit monitör olmalı. Gigabyte M28U 10 Bit olsa tam aradığım monitördü aslında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…