9 938945 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 57 16 Temmuz 2025 #1 React için sizce en iyi UI library neler? TailwindCSS ile elle yazmak daha mı mantıklı?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.047 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 16 Temmuz 2025 #2 Ben componentleri shadcn'den alip ozellestiriyorum kisisel projelerimde. Calistigim sirkette MaterialUI kullaniyorlar agirlikli olarak.
Ben componentleri shadcn'den alip ozellestiriyorum kisisel projelerimde. Calistigim sirkette MaterialUI kullaniyorlar agirlikli olarak.
9 938945 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 57 16 Temmuz 2025 #3 TheAny dedi: Ben componentleri Shadcn'den alip ozellestiriyorum kisisel projelerimde. Calistigim sirkette materialuı kullaniyorlar agirlikli olarak. Genişletmek için tıkla... Ben daisyui kullanmıştım güzeldi, Bootstrap çok basit kaçıyor.
TheAny dedi: Ben componentleri Shadcn'den alip ozellestiriyorum kisisel projelerimde. Calistigim sirkette materialuı kullaniyorlar agirlikli olarak. Genişletmek için tıkla... Ben daisyui kullanmıştım güzeldi, Bootstrap çok basit kaçıyor.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 jsdeveloper dedi: React için sizce en iyi UI library neler? TailwindCSS ile elle yazmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Tailwind kullanıyorsan Shadcn iyidir. Mui vs de kullanabilirsin. Tailwind kullanıyorsan; 21st.dev üzerinden component alıp kullanmak, işleri baya kolaylaştırıyor.
jsdeveloper dedi: React için sizce en iyi UI library neler? TailwindCSS ile elle yazmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Tailwind kullanıyorsan Shadcn iyidir. Mui vs de kullanabilirsin. Tailwind kullanıyorsan; 21st.dev üzerinden component alıp kullanmak, işleri baya kolaylaştırıyor.
9 938945 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 57 16 Temmuz 2025 #5 RaSGooL dedi: Tailwind kullanıyorsan shadcn iyidir. Mui vs de kullanabilirsin. Tailwind kullanıyorsan; 21st. Dev üzerinden component alıp kullanmak, işleri bayağı kolaylaştırıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce componentleri kendim mi yazmalıyım hiçbir hazır yapı kullanmadan.
RaSGooL dedi: Tailwind kullanıyorsan shadcn iyidir. Mui vs de kullanabilirsin. Tailwind kullanıyorsan; 21st. Dev üzerinden component alıp kullanmak, işleri bayağı kolaylaştırıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce componentleri kendim mi yazmalıyım hiçbir hazır yapı kullanmadan.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #6 jsdeveloper dedi: Sizce componentleri kendim mi yazmalıyım hiçbir hazır yapı kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Ne yapmak istediğini göre değişir. Tekerleği yeniden icat etmenin anlamı yok. Hoşuna gideni al kullan.
jsdeveloper dedi: Sizce componentleri kendim mi yazmalıyım hiçbir hazır yapı kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Ne yapmak istediğini göre değişir. Tekerleği yeniden icat etmenin anlamı yok. Hoşuna gideni al kullan.