Merhabalar. Her program kurmamda şurası şöyle olsa, burası böyle olsun diyenlerdenim. Bu yüzden UI tasarım tarafına girmeye başladım. İlk aşamada ne nerede uygun olur, sonrasında bir program için tasarım yapmayı düşünüyorum. Buradan biraz tecrübe kazanıp mobil kısma yönelmeyi düşünüyorum.
@Blondie Amaç zaten olabildiğince basit, sade, yumuşak ve göz yormayan bir tasarım olması. Minimal seven biri olarak karmaşık ve şekilli duran şeyler sevmiyorum.
Merhabalar. Her program kurmamda şurası şöyle olsa, burası böyle olsun diyenlerdenim. Bu yüzden UI tasarım tarafına girmeye başladım. İlk aşamada ne nerede uygun olur, sonrasında bir program için tasarım yapmayı düşünüyorum. Buradan biraz tecrübe kazanıp mobil kısma yönelmeyi düşünüyorum.
A dark and modern theme for Plasma based on the awesome Helium theme.¡IMPORTANT! Hi, if you are really enjoying these themes from me and also from other authors please consider becoming a...
@cengover_ekin Dışarıdan nasıl göründüğü hakkında fikir almak amacıyla ilk çalışma bu. İkinci çalışmada hazırda var olan bir program için çalışma sağlayacağım o zaman gelebilir açık ve koyu tema.