Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar aklımda üç program var; Webflow, Figma, Sketch Şu anda yeni olduğum için webflow daha kolay geldi. Sizce hangisi kullanılmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Arkadaşlar aklımda üç program var; Webflow, Figma, Sketch Şu anda yeni olduğum için webflow daha kolay geldi. Sizce hangisi kullanılmalı?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 19 Aralık 2021 #2 Benim önerim Figma. Etrafımdaki çoğu kişi de Figma kullanıyor.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #3 Ecmel dedi: Benim önerim figma. Etrafımdaki çoğu kişi de figma kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Neden peki şu anda yeni başladığım için basit bir şey arıyorum da webflow daha mantıklı gelmişti bana.
Ecmel dedi: Benim önerim figma. Etrafımdaki çoğu kişi de figma kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Neden peki şu anda yeni başladığım için basit bir şey arıyorum da webflow daha mantıklı gelmişti bana.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 19 Aralık 2021 #4 Gerkçek Bakanlığı dedi: Neden peki? Şu anda yeni başladığım için basit bir şey arıyorum da webflow daha mantıklı gelmişti bana. Genişletmek için tıkla... Kullanımı kolay, format desteği fazla ve bedava.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Neden peki? Şu anda yeni başladığım için basit bir şey arıyorum da webflow daha mantıklı gelmişti bana. Genişletmek için tıkla... Kullanımı kolay, format desteği fazla ve bedava.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #5 Ecmel dedi: Kullanımı kolay, format desteği fazla ve bedava. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende webflowu aynı anda koda dönüştürüyor diye okumuştum bir yerde o yüzden seçtim.
Ecmel dedi: Kullanımı kolay, format desteği fazla ve bedava. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende webflowu aynı anda koda dönüştürüyor diye okumuştum bir yerde o yüzden seçtim.