Arkadaşın söylediği olay Dark temasında çalışmıyor. Forum başlıklarının olduğu menüde çok aşağı inmeden Yeni konular ve Yeni mesajlar kenar çubukları hareket etmiyor.
Dark temasındaki Profil resimleri kare şeklinde olursa daha iyi olur.
En aşağıda Yeni mesajlar panosu gözüküyor. Kenar çubuğunda olan bir menünün aşağıda durması bence görüntüyü bozuyor.
Dark temasında Takvim eklentisi Menü barına sığmıyor.
Dimension temasındaki Menü barı ekrandayken site takılıyor. Bar ekrandan çıkınca sitedeki takılma ortadan kalkıyor.
Reklam engelleyici kullanmıyorum. Sağ taraftaki yerde reklam gözükmüyor. Boş bir alan gözüküyor.
Diğer temalarda kontrol ettim. Bu sorun ara sıra yaşanıyor. Her zaman reklam gözükmesi gerekmiyor mu?
Dimension temasinda Scroll yapinca bir sorun var sag sekme sol sekmeyle beraber asagi inmiyor. Ancak sol sekmeyi belirli bir süre asagi kaydirinca sag sekme hareket ediyor. Biliyorum anlamadiniz ben de videosunu cektim.
Bir de Dimension temasında mesajı konu sahibi yazdığında Beğen butonunun hemen solunda "Konu Sahibi" yazıyodu. Bunu geri getirirseniz çok güzel olur bence.
Dark teması Varsayılan temaya göre biraz daha yavaş çalışıyor gibi geldi.
Ayriyeten bazen site çok geç yükleniyor. İnternet Complete Repair ve Tarayıcı geçmiş temizleme işlemlerini yaptığım halde son 4-5 gündür bu sorun beni rahatsız ediyor.
Temalar mı sıfırlandı?
Profil arka plan resimleri gözükmüyor.
Kullanıcı menüsünde ismi gözükmeyen bir sekme var. Sekme kaydedilenler sayfasını açıyor. Kaydedilenler
Sitenin ikonu sıfırlanmış. Ui X2 Temasının ikonu olarak gözüküyor.
Resimlerdeki menüler çevrilmemiş.
Karanlık temada öne çıkan cevaptaki yazılar okunmuyor.
Kenar çubukları bozulmuş. Sayfayı en aşağı indirmeden hareket etmiyor.