Ukalalık yapma sözcüğü hakaret midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece hakaret edince ceza almıyorsunuz. Karşımdakine ben, kes bak işine desem mesela bu uslup bozukluğu oluyor.
Adam bana açıkça konuyu terk et diyor, madem hakaret etmeyince ceza alınmıyor, ne diye bu adama da ceza vermiyorsun o zaman? Hem adamın mesajlarını okumadan konuşuyorsun.

Tüm konuları tek tek okumamı beklemiyorsunuz herhalde? Cevap vermek yerine raporlasaydınız o ceza alırdı, siz kendi işinize bakardınız. Bu kadar basit.

İstesen de gezemezsin zaten zaman bile yetmez Agresif olmasına ben karışamam, yapısıdır bu. Mutlaka rapor gelmiştir veya şansına karşına çıkmıştır. Fakat kabul edelim bazıları cidden sınırları zorlayabiliyor (bu konudaki taraflar için demiyorum, genel). Atışma esnasında nedense ters laf kullanıp damara basmayı seven kişiler oluyor. Zaten sonrasında biraz kontrolden çıkıyor konu malum

@BERWAR Sen niye buradasın dersen, şöyle derim. Canım öyle istiyor buradayım. Burası mantıklı bir iş yaptığını zanneden, diline kültürüne ufak da olsa hizmet etmiş gibi hissettirecek şeyler yapan insanların foru mu? Türkçe'ci bunlar. Dil koruyucusu, imlâ hâki mi? Kısaltmalar küçük harfle yazılmaz. Dil yanlışı diye ceza verirler. (Bu arada Türkçe'nin öyle bir kuralı yok, saçma sapan TDK kılavuzu da getirseniz yok. Sözlüğünde madde başı fultaym ve part-time kelimesi olan bir kurumu dikkate alamayız) Engellenirsin işte dil yanlışı diye.
Örnek vereyim hemen;
Berwar, kasa toplayacağım, kafam konfüze oldu, handle edemiyoruz. Bir destek çıkabilecek var mı, beni konfirme edin arkadaşlar.
Yukarıdaki gibi yaz, yarı Türkçe yarı ingilAzca yaz asla Türkçe uyarısı almazsın. Neden biliyor musun? Ruhları ve kafaları faşist aldırma.
Senin konunda da şöyle oluyor. Ben bunu test ettim, başka hesapla. Ortada hiçbir şey yok. Hani küçük çocuklar der ya ben yapmadım Miki işedi. Kim ilk raporla butonuna basarsa, o kazanır.
Yani sen önce raporlasaydın, onun yazdığına bakılırdı, ve o kişi uyarı alırdı. Bunu gördükten sonra zaten çok ciddiye aldığım bir yer değil. Baktım yine saçmalamışlar mı, geçiyorum başka forum sitelerine. Sen de öyle yap gerilme.

Cevap vermek yerine raporlasaydınız o ceza alırdı, siz kendi işinize bakardınız. Bu kadar basit.
Fırsat versen belki raporlardık, kullandığım kelime ilk defa kullanılan bir kelime değil.

Herkes kendini ifade etti sanırım. Ben o an onu incelerken üslubunuzu doğru bulmadım. O yüzden bu cezayı verdim. Denetimle ilgilenmem lazım ve burayı açık bırakırsam herkes kendi derdini anlatacak. Cezalarını hatalı bulanlar yeni konu açabilirler. İyi Sosyal'ler.

Adam bana açıkça konuyu terk et diyor, madem hakaret etmeyince ceza alınmıyor, ne diye bu adama da ceza vermiyorsun o zaman? Hem adamın mesajlarını okumadan konuşuyorsun.
Sosyal yoğun değilse konunun geneline bakıyoruz. Genelde hakaret edenler karşı tarafı raporluyor bir de. Bu durumda kendisi de uyarı alıyor ama yoğunluk varsa tüm mesajları okuyamıyoruz. Bu nedenle raporlayın.
Raporlasaydınız o da uyarı alırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…