Adam bana açıkça konuyu terk et diyor, madem hakaret etmeyince ceza alınmıyor, ne diye bu adama da ceza vermiyorsun o zaman? Hem adamın mesajlarını okumadan konuşuyorsun.Sadece hakaret edince ceza almıyorsunuz. Karşımdakine ben, kes bak işine desem mesela bu uslup bozukluğu oluyor.
Kusura bakmayın ne zaman tartışma konularına denk gelsem, hep siz varsınız. Bu bir tesadüf değil artık.
İstesen de gezemezsin zaten zaman bile yetmezRapor sistemini kullanıp hakaret edenin ceza almasını sağlamak varken, aynı saldırganlık ile karşıya cevap vermek de aynı şey. Belki agresif birisi olabilir ama ben tek tek kim ne yazmış diye tüm gün gezmiyorum, rapor geliyor bakıyoruz.
Fırsat versen belki raporlardık, kullandığım kelime ilk defa kullanılan bir kelime değil.Cevap vermek yerine raporlasaydınız o ceza alırdı, siz kendi işinize bakardınız. Bu kadar basit.
Sosyal yoğun değilse konunun geneline bakıyoruz. Genelde hakaret edenler karşı tarafı raporluyor bir de. Bu durumda kendisi de uyarı alıyor ama yoğunluk varsa tüm mesajları okuyamıyoruz. Bu nedenle raporlayın.Adam bana açıkça konuyu terk et diyor, madem hakaret etmeyince ceza alınmıyor, ne diye bu adama da ceza vermiyorsun o zaman? Hem adamın mesajlarını okumadan konuşuyorsun.