balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 8 Mayıs 2022 #21 Bütün ülke savaş yüzünden seferber olmuş, PS5 mi kalmıştır Allah aşkına? Biraz akıl mantık. Rus askerleri veya silahlı milisler tarafından öldürülmek yada kafana füze düşmesi de ekstrası.
Bütün ülke savaş yüzünden seferber olmuş, PS5 mi kalmıştır Allah aşkına? Biraz akıl mantık. Rus askerleri veya silahlı milisler tarafından öldürülmek yada kafana füze düşmesi de ekstrası.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 8 Mayıs 2022 #22 esadomer dedi: Evet sonuçta ücretsiz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de yayınlanır mı acaba? 1'e 1 deneyim sonuçta
esadomer dedi: Evet sonuçta ücretsiz çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Steam'de yayınlanır mı acaba? 1'e 1 deneyim sonuçta
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Mayıs 2022 #23 Gülhane Gazozu dedi: Steam'de yayınlanır mı acaba? 1'e 1 deneyim sonuçta Genişletmek için tıkla... Ben savaş meydanında canlı deneyim diye duydum.
Gülhane Gazozu dedi: Steam'de yayınlanır mı acaba? 1'e 1 deneyim sonuçta Genişletmek için tıkla... Ben savaş meydanında canlı deneyim diye duydum.
Mckellen Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #24 Konuyu komple kapatma imkânımız var mı? Moderatörler ilgilenebilirse sevinirim.