Ukulele alınır mı?

brouser_prof

Decapat
Dün konu açmıştım enstrüman çalmak istiyorum diye. İlk olarak ukulele çalmak ile başlamak istiyorum ama alınır mı? Keyifli mi? Öğrenmesi zor mu ? Sormak istedim.

Öğrenmesi zor değil kendine özgü hoş, tatlı bir sesi var. Fakat tel sayısı(dolayısıyla nota dizilimi) ve klavye boyutundan dolayı standart bir gitara geçiş yaptığında alışma sürecin hiç deneyimi olmayana kıyasla daha hızlı fakat yine de süre alabilir.

Öğrenmesi zor değil kendine özgü hoş, tatlı bir sesi var. Fakat tel sayısı(dolayısıyla nota dizilimi) ve klavye boyutundan dolayı standart bir gitara geçiş yaptığında alışma sürecin hiç deneyimi olmayana kıyasla daha hızlı fakat yine de süre alabilir.
Güzel gözüktü. Hem boyutu hemde tel sayısından dolayı başlangıç için güzel geldi. Ama o para verilir mi diye kafam karışmıyor değil. Tabii ki değer ama hani değmez diye aklıma geliyor.

Hocam boyutundan dolayı diyorsunuz galiba değer mi değmez mi konusunda. Gitar türlerine geçerken size kolaylık sağlar ve birkaç haftada çalabilecek duruma gelebileceğiniz bir enstrüman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir enstrümana değer mi değmez mi diye yaklaşmak mantıklı değil. Sizin düşünce şeklinize göre +12 telli gitarları almak en iyisi olacaktır o zaman? Eğer ukulele hoşunuza gittiyse değecektir çünkü istediğiniz şey bir ukulele. Eğer örneğin elektro gitar çalmadan önce ukulele ile başlayayım nasıl olsa daha küçük daha ucuz diyorsanız da yine yanlış çünkü hangi enstrümanı öğrenmek istiyorsanız onu almanız gerek.

Sadece fiyat gözüyle bakarsak ülkede zaten her şey haddinden fazla pahalı ama "su çok pahalı değmez" diyemediğimiz gibi, enstrüman çalmayı çok istediğinizde de buna göz yummaya alışmalısınız.

Bir enstrümana değer mi değmez mi diye yaklaşmak mantıklı değil. Sizin düşünce şeklinize göre +12 telli gitarları almak en iyisi olacaktır o zaman? Eğer ukulele hoşunuza gittiyse değecektir çünkü istediğiniz şey bir ukulele. Eğer örneğin elektro gitar çalmadan önce ukulele ile başlayayım nasıl olsa daha küçük daha ucuz diyorsanız da yine yanlış çünkü hangi enstrümanı öğrenmek istiyorsanız onu almanız gerek.

Sadece fiyat gözüyle bakarsak ülkede zaten her şey haddinden fazla pahalı ama "su çok pahalı değmez" diyemediğimiz gibi, enstrüman çalmayı çok istediğinizde de buna göz yummaya alışmalısınız.
Kafamda böyle birşey yoktu. Bazı kişiler tel sayısından dolayı değmeyeceğini söyledi. Benimde bilgim olmadığı için sormak istedim. Evet, pahalı ama yapacak birşey yok. Çalmayı istiyorum ve alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı