Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 29 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar ben bir kabloya başka bir kablo uladım ve lehimledim. Lehim yaptığım kabloların üzerine sıcak silikon uyguladım, kablolar ısınıp sıcak silikonu eritir mi acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben bir kabloya başka bir kablo uladım ve lehimledim. Lehim yaptığım kabloların üzerine sıcak silikon uyguladım, kablolar ısınıp sıcak silikonu eritir mi acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Çözüm ViooYa 29 Ekim 2020 Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum.
Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Ekim 2020 #2 Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum.
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 29 Ekim 2020 #3 ViooYa dedi: Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kablolardan uladım birbirine. Hem bu kabloyu priz içerisine hem de ısıtıcı kablosuna lehim yapıp üzerine silikon uyguladım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: Kablo tipine ve kullandığınız yere göre değişir. Kesin olmamakla beraber erime durumunun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kablolardan uladım birbirine. Hem bu kabloyu priz içerisine hem de ısıtıcı kablosuna lehim yapıp üzerine silikon uyguladım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 29 Ekim 2020 #4 Kablolar neyi çalıştırmak için kullanılacak? Üzerinden yüksek akım geçerse ısınır, gerçi bu ısınmanın da eriteceğini düşünmüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Kablolar neyi çalıştırmak için kullanılacak? Üzerinden yüksek akım geçerse ısınır, gerçi bu ısınmanın da eriteceğini düşünmüyorum.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 29 Ekim 2020 #5 @cengover_ekin'in de dediği gibi eriteceğini düşünmüyorum ısıtıcı içinde kullanılsa dahi. Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 29 Ekim 2020 #6 ViooYa dedi: @cengover_ekin'in de dediği gibi eriteceğini düşünmüyorum ısıtıcı içinde kullanılsa dahi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, önce ceza verip sonra da etiketlemişsin. Görüyorum ama yazamıyorum. Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: @cengover_ekin'in de dediği gibi eriteceğini düşünmüyorum ısıtıcı içinde kullanılsa dahi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, önce ceza verip sonra da etiketlemişsin. Görüyorum ama yazamıyorum.
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 29 Ekim 2020 #7 Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Artı 0 Eksi