Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var arkadaşlar?

Ther

Megapat
Sagopa'dan bir alıntı. Evet, gerçekten de; ulaşılacak saadete kaç kapı var dostlar? Ülke şartları, yaşantılar, arkada kalan birçok anlamsız kapılar, bitmeyen çileler, kiminin dileğinin kiminin tırnağı olması... Hakikaten, kaç kapı daha var bu saadete?

agopa'dan bir alıntı. Evet, gerçekten de; ulaşılacak saadete kaç kapı var dostlar? Ülke şartları, yaşantılar, arkada kalan birçok anlamsız kapılar, bitmeyen çileler, kiminin dileğinin kiminin tır
Gerçekten ya.

Çok kapı, ben sıradaki seçimde de bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum. Kim gelirse gelsin. Şu an tüm partiler benim gözümde aynı ve bunu fark edince azıcık olan o umudun da gidiyor. Cidden çok kötü. İnsanın en güzel zamabı olan gençliğimizi yaşatmadılar bize ve büyük olasılıkla çoğumuzun yurt dışına gitmesine sebep olacaklar, sevdiğimiz, evimuz olan topraklardan gitmemize sebep olacaklar.

Cem Dizdar programında çok güzel bir söz söylemiş, iliştireyim:

"Gezegenin çoğu mutsuz. Sen de onlardan biri ol. Dert etme bu mutluluğu bu kadar."

Bu dünyada kapıdan fazlası var ulaşılacak nihai saadete. O yüzden fazla takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…