Yaklaşık 6 yıldır kullandığım Monster laptopum artık kullanılmaz durumda o yüzden yeni bir bilgisayar arayışındayım aslında ilk baktığım yine Monster Tulpar serisi olmuştu ama fiyatlarda biraz karmaşa var ve ileride güncelleyebilirim düşüncesi ile masaüstü almaya karar verdim.
Genel olarak oynadığım oyunlar daha çok Single Player hikayeli oyunlar ve Path of Exile sistemlere bakınca aşağıdaki modelde karar kıldım ama yorumlarda PSU için kötü yorumları ile karşılaştım PSU aldıktan 1 ay sonrasında değiştirebilirim sizin yorumlarınız nelerdir.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!