ULTIMA-2060 sizce nasıl?

VeeqX

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Dual RTX 2060 var içinde. ASUS Dual 2060 alıp iade etmiştim. Temp limit 83 benim kart 82lerdeydi yerine 5700XT aldım mutluyum ama alabilirsiniz kasa içi hava sirkülasyonu iyi ise ısınmaz.

Alınabilir. Hayırlı olsun. Site güvenlidir.
Daha fazla verip bir tık daha kötü bir sistem almak mı? Tamam.

Evet alınır, güzel bir sistem.
Asus bilinen bir marka değil mi? Ayrıca attığınız sistem yukarıdakinden daha kötü.

ASUS Dual RTX 2060 var içinde. ASUS Dual 2060 alıp iade etmiştim. Temp limit 83 benim kart 82lerdeydi yerine 5700XT aldım mutluyum ama alabilirsiniz kasa içi hava sirkülasyonu iyi ise ısınmaz.
Yorumun için sağol hocam.Senin sistemi de merak ettim şimdi acaba söyleyebilir misin?

Yorumun için sağ ol hocam. Senin sistemi de merak ettim şimdi acaba söyleyebilir misin?

Hocam, Gigabyte 5700XT Gaming OC, MSI B150 Bazooka, 8x2 2133 MHz RAM, i7 6700, Rampage redsky Full RGB. Anakart ve işlemciyi RX 470 ile kullanıyordum 5700XT ile değişince besleyemiyor tam olarak bir ara işlemci ve anakart değişeceğim. Size de 5700XT öneriririm 2070 Super kartına eşit ve +2 GB VRAM'e sahip. Sürücü sorunları ise çözüldü eğer sorun yaşarsınız yardım edecek bir ton insan var forumda. Canavar şu an benim PC, CPU değişince daha da canavar olacak .

Hocam o ayrıntılara benim kafar biraz basmıyor, dediğin doğrudur. Şahsen nedenini bilmeme rağmen Ray Tracing manyağıyım. O yüzden 2060 ile bu fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

Hocam o ayrıntılara benim kafar biraz basmıyor, dediğin doğrudur. Şahsen nedenini bilmeme rağmen Ray Tracing manyağıyım. O yüzden 2060 ile bu fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

Hocam şöyle deyim, 2060 ray tracibg için bir kart değil. Ray Tracing açmak isterseniz 2070 Super almalısınız. Ben de başta öyle düşünmüştüm sonra RT için düşük olduğunu fark ettim. Ayrıca 3060 çıkmışken 2060 almak mantıklı değil gibi geliyor. Ama kasa fiyatına göre güzel alınabilir ama Ray Tracing gibi şeylerle çok takmayın RT kartı değil, 2070 Super, 3060 Ti, daha düşük bütçe ve güçlü isterseniz kesinlikle 5700XT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…