Ultima-2060 vs Cyber-1660S

Berbatshow

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaslar simdi alacağım çok acil fikir verebilir misiniz.

Bende farkindayim ultima ama 2060 üst seviye icin giris seviyesi bandinda rtx lerin en düşüğü gene de 2060 mi yani 1000 tl farka deger mi
Çok saçma bir soru. Bütçeniz varsa Ultima. İkisinde bir tek anakart farklı. B450M-K'da VRM ısınma sorunu var ama çok sıkıntı olmaz.
1000 tl fark vermeye deger mi yani bende ultimanin iyi oldugunu bilyorum asus 165 mhz bi monitor aldim deger mi yani 1000 tl ye

Bende farkindayim ultima ama 2060 üst seviye icin giris seviyesi bandinda rtx lerin en düşüğü gene de 2060 mi yani 1000 tl farka deger mi
Bana göre DLSS ve ucundan RTX teknolojisini tatmak için değer ama RTX 2060 için aç kalacaksanız değmez tabii.
1000 tl fark vermeye deger mi yani bende ultimanin iyi oldugunu bilyorum asus 165 mhz bi monitor aldim deger mi yani 1000 tl ye
165 MHz monitörünüz güzelmiş.

Bana göre DLSS ve ucundan RTX teknolojisini tatmak için değer ama RTX 2060 için aç kalacaksanız değmez tabii.

165 MHz monitörünüz güzelmiş.

😁 Yuvarlak cevap veriyorsun, kendin alacakmis gibi dusun. 3 taksit yapip alacağım, 7400 de veririm 6400 de verebilirim tercih edemedigimden fikir almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
😁 Yuvarlak cevap veriyorsun, kendin alacakmis gibi dusun. 3 taksit yapip alacağım, 7400 de veririm 6400 de verebilirim tercih edemedigimden fikir almak istiyorum.
Değer mi değmez mi diye sordunuz ben de cevap verdim. İmkanınız varsa değer. Yeni teknoloji bir ekran kartı. RTX için önerilen kart zaten 2070S. Alınırsa DLSS için alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı