Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 1 Şubat 2021 #11 Mert Ayıboğan dedi: Stoklar şubatta gelecekti ama ne oldu bilmiyorum, kimse stok yetiştiremiyor... Bir yandan korona bir yand.an mining bir yandan online eğitim. Genişletmek için tıkla... Evet piyasa çok kötü. Trerdem dedi: Bunu alacağım gibi. Konuyu uzatıyorum ama Gaming gen tr de çoklu kart var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun yanıtı nedir?
Mert Ayıboğan dedi: Stoklar şubatta gelecekti ama ne oldu bilmiyorum, kimse stok yetiştiremiyor... Bir yandan korona bir yand.an mining bir yandan online eğitim. Genişletmek için tıkla... Evet piyasa çok kötü. Trerdem dedi: Bunu alacağım gibi. Konuyu uzatıyorum ama Gaming gen tr de çoklu kart var mı? Genişletmek için tıkla... Bu sorunun yanıtı nedir?
Luthenor Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #12 Çoklu kart yok diye biliyorum.
SucukluDondurma Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 Bütçeniz nedir tam olarak ? Monitör dahil mi ? Tek tek almak daha mantıklı olabilir.