Ultıma-3070 Ti alınır mı?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Sistem bu. Eksikleri var mı? Uygunsuz bir yanı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem pahalı bence. İndirim kovalayıp tek tek toplasan daha ucuza gelir herhalde.

O zaman sistemi fiyatının biraz tuzlu olması dışında sorun yok ama piyasadaki tüm hazır sistemler neredeyse bu fiyata satılıyor. (3070 Ti için)

3070 sistemler pahalı. Ekonomik olarak mecburen AMD ekran kartı tercih etmek zorunda kalıyor insan.

3060Ti sistemler 19 ile 20 bin lira arasında. Bazı bileşenleri de giriş seviyesinde tuttukları için bu rakamlara satabiliyorlar. Bu sistem de 3070Ti için bence fiyat normal, pahalı diyemiyorum. Sisteminizde ki bazı bileşenler fiyat olarak zaten yüksek. En azından SSD 1 TB kapasitede ve daha iyi olabilirdi.

Anakartı ve fiyatı dışında bir sorun göremedim.

Benim fikrim pahalı olsun ama NVIDIA olsun 6900XT tamam güçlü ama ne düzgün Ray Tracing var ne DLSS var ne reflex var, AMD işlemcide çok iyi ama ekran kartında bir NVIDIA değil.

O zaman sistemi fiyatının biraz tuzlu olması dışında sorun yok ama piyasadaki tüm hazır sistemler neredeyse bu fiyata satılıyor. (3070 Ti için)

11400F bile besliyor
1440p kart olduğu için 1440p testlere bakarsan CPU %60 falan GPU %90 falan
5600X hayli hayli besler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…